Jak obléct do nosítka (manduca)?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
459
27.8.13 10:07

Jak obléct do nosítka (manduca)?

Ahojte,
dnes se chystáme na cestu a nevím, jak malou (5 měsíců) obléknout do nosítka.
Jdeme cca 15 minut pěšky, pak delší dobu vlak, přestup na bus a pak 5 minut pěšky.
Nechci, aby se mi uvařila, ale ani aby jí byla zima.
Je tam cca 15-16 stupňů…
Jak byste prcka oblékly vy?
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101452
27.8.13 10:09

@Fircon Body s dlouhým rukávem, punčocháče a ty na sebe větší fleesku přes manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
27.8.13 10:12

To, v čemje doma, bavlněnou čepici, druhé ponožky. Pře obě společnou bundu ( nějakou větší, třeba manželovu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.8.13 10:17

Body s dluhým, punčochy, kalhoty nebo legíny s ponožkama nebo capáčkama co nepadaj. Bavlněnou tenčí mikinu, něco na hlavu…přes manduku nic v tomto počasí nic nedávám.

Příspěvek upraven 27.08.13 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
27.8.13 10:20
@suik píše:
Body s dluhým, punčochy, kalhoty nebo legíny s ponožkama nebo capáčkama co nepadaj. Bavlněnou tenčí mikinu, něco na hlavu…přes manduku nic v tomto počasí nic nedávám.

bych se bála, že v mikině a manduce se mi ve vlaku dítě bude pařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
27.8.13 10:20

Díky :-)
Taky bych ráda přes sebe nic nedávala, jdu v triku a tenčím svetru, v bundě bych se uvařila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
27.8.13 10:22
@Fircon píše:
Díky :-)
Taky bych ráda přes sebe nic nedávala, jdu v triku a tenčím svetru, v bundě bych se uvařila :-)

nějakej svetr nebo mikinu na zapínání větší nemáš?
když to budeš mít pod manducou a mimino usne, tak už nesvelčeš sebe ani dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.8.13 10:23

@Fircon ja myslim, že to není nutné, já nosící bundu ani nemám, jednu trochu větší, ale tu nosím fakt v mrazech, nebo nosící kapsu, ta je taky teplá. Odmítám vypadat jak koule na nožičkách a teď podle me není tak zima,…chce to mít v teple nohy, ruce a hlavu. Mikinu nechávám rozepnutou. Navíc nejdete nějak dlouho, ve vlaku ji stejne možná budeš vyndávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.8.13 10:25

@Lama Lama v tenčí mikině myslím ne, nechávám ji rozepnutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.8.13 10:27

Nebo vestu, ja zapla pres tak male mimi skoro vsechny zapínací svetry co mám, nemusely být ani vetší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
27.8.13 10:29

Obleč dítko jako sebe plus teplé pomožky nebo capáčky. V manduce mu bude tepleji než v kočárku. Já jsem měla přes malého ušitou kapsu z flísu, aby mu neprochladly záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
27.8.13 10:39

Právě váhám spíš nad těmi punčocháči… Nevím, jestli jí nebude horko, jestli jí dát jen kalhoty + fusky + capajdy…? (kalhoty dávám do gumy, aby nepodfukovaly, a capáčky přes ně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
27.8.13 10:43

@Fircon Mě tedy přijdou praktičtější jen ty punčocháče a nic na ně… ev. ty fusky, nepřijde mi to jako teplejší model než kalhoty a nikde se to nebude vytahovat. A já tedy ty punčocháče ještě dávám pod body, to už neleze nikde nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
27.8.13 10:56

Dala bych punčocháče, ty jsou praktičtější, ještě jsem nenašla ponožky pro mimino, které by nepadaly nebo se aspoň nevyhrnuly.
Na nožičky se dají koupit ještě návleky, jsou pružné až nahoru, ke stehýnkům dítěte, ale ty asi nemáš. Pokud přes sebe nebudeš dávat bundu, právě ty návleky by mi přišly velmi praktické na punčocháče a nějaké vyteplené capky na nohy, co drží nebo ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.8.13 14:07

Holky, dáváte do manduky prckovi čepici? A kdyžtak jakou? Tu bez šnůrky malá hnedka serve a s tkaničkou mám pocit, že jí to můsí být hrozně nepohodlné…??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková