Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@ma.ia.ta píše:
Holky, dáváte do manduky prckovi čepici? A kdyžtak jakou? Tu bez šnůrky malá hnedka serve a s tkaničkou mám pocit, že jí to můsí být hrozně nepohodlné…???
dávala jsem, když v těch 15 st. asi ne. KOlik mu je? Novoš sei to nesundá, většímu bych to asi nenutila.
@Lama Lama Jsou jí skoro 4 měsíce. Mě to taky přijde celkem zbytečný, když ještě není úplná zima ![]()
Já bych dala nějaké kalhoty, návleky, capáčky, nahoru body a dlouhé tričko. Přes nás flísovou bundu nebo zapínací svetr. Tady u nás je docela zima a já jsem zimomřivá
Čepičku bych dala, pro miminko jo, tříleťákovi ještě nedávám.
Ja jsem cepicova, cepici davam…
dala bych kalhoty spis jak puncochy, me prijde na puncochy taky jeste celkem teplo…ale je fakt, ze s capaky a fuskami byva kriz.
Prosím o radu - teploměr sice ukazuje 19st. (pokud neblbne), ale venku zataženo, hnusně, fouká vítr - malá má 3,5měs., jak ji mám oblíknout do manducy? Sama nemám nějakou lepší bundu, takže ji nemůžu schovat..
Na bundu mi přijde dneska horko. vzala bych mikinu. ať už společnou nebo jen dítěti. Pokud jsi celou dobu venku, tak neni problém, dítě se nezapaří. horší je verze, kdy jsi kus venku, kus uvnitř, dítě udne a ty ho nemáš šanci odsvlíknout. Na nohy o dvoje vyšší ponožky plus tepláky ( dupačky, leginy…).
Děvčata tady jsou krásné botičky pro nošence
www.fler.cz/zbozi?…