Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, má takový mini dotaz…máme 24. září vítání občanků a malému bude 7 měsíců už v té době, takže žádné pidi miminko
Mám doma takové moc pěkné rifličky a k tomu svetřík..ale nevím, jestli je vhodné zrovna mimčo na vítání občanků do džín obléct? Díky za názory ![]()
A máš doma slušné kalhoty? pokud ano tak ty, pokud ne tak si myslím že klidně v riflích
navíc v 7 měsících už to skoro není miminko ![]()
Myslím, že to vhodné je, hlavní je, jak se v tom bude mimi „cítit“. Jestli mu to bude pohodlné, protože nejsou džíny jako džínym že. My máme džíny z měkkounké džínoviny s obrširokou gumou v pase, takže ty jí určo pohodlné jsou. Jinak my jde za pár týdnů v 11 měsících na vítání občánků taky, a ještě ani nevím co malé obleču, asi šatičky, nebo možná ty džíny, ale nového určitě nic kupovat nebudu
Ja myslim, ze uplne v pohode, ono taky do ceho jinyho bys ho chtela oblict? miminkovsky „oblek“ asi kupovat nebudes ![]()
@Aletheia právě, já na něj mám bud tepláčky, ve kterých se válí doma, nebo takové kalhoty na ven, ale slušné, nebo nejslušnější se mi zdají ty rifle…vypadají hezky…nechce se mi kupovat nové kalhoty jen kvůli tomuto…
@Lo píše:
@Aletheia právě, já na něj mám bud tepláčky, ve kterých se válí doma, nebo takové kalhoty na ven, ale slušné, nebo nejslušnější se mi zdají ty rifle…vypadají hezky…nechce se mi kupovat nové kalhoty jen kvůli tomuto…
tak dej ty rifle a je to
nové nekupuj kvůli jedné události
Tak záleží, odkud jsi a jaké jsou tam zvyky. My jsme byli všichni vyfiklí, ale to proto, že se vdávala ségra a stíhali jsme to mezi obřadem a obědem
Ale byly tam i děti v příšerných dupačkách. Rifličky se svetříkem jsou myslím fajn, zkusila bych ještě sehnat něco s límečkem a bude to dokonalé ![]()
My jsme navlikli kluka na vitani do hnedych platenych kalhot a hnede kostkovane kosile, jini meli kluka v riflich a mikine a dalsi meli kluka v teplakove adidas souprave. Takze pokud nebude mit diru na kalhotech nebo neco, tak bych ho do rifli v klidu oblekla.
@Lo píše:
@mial Jí mám s líémečkempro něj takovou kostkovanou košili…
pardon, znova a česky
já mám pro něj kostkovanou košili s límečkem…:)
@Lo píše:
@jane-e ne, to nebudu
prekvapive
ja myslim, ze to bude uplne adekvatni, urcite lepsi, nez nejaky teplacky nebo kalhoty na ven ![]()
@Lo klidně, u nás šli v riflích i některé maminky a to mě už teda už trošku divné přišlo.