Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Sama bych v riflích nešla, ale mimču bych je klidně dala. Kluk měl modrý kalhoty, body s límečkem a vestičku a vypadal fešácky ![]()
Ahoj, my jdeme na vítání občánků ted v sobotu, malému jsou dnes 4 měsíce a budu ho mít oblečeného v tmavších džínách a modré košili s dlouhám rukávem, vypadá správně dospělácky
dupačky mu nedávám a ani by se mi na něm na vítání nelíbili…
@Lo my jsme koupili synovi bílou košily a oblekové kalhoty s puky, ale musím říct, že byl oblečený nejlépe. byli tam mimina v dupačkách, punčochách, džínách… takže záleží jak to pojmeš. dej mu něco co se líbí tobě
Náš prďoch měl tenkrát půl roku a měl tmavé džíny s kostkovanou košilí.
Já jsem si na vítání koupila nové letní šaty (bylo v červnu). Na malou jsem nic hezčího, než jsme měli doma, nenašla. Měla na sobě moc hezké oblečení, něco jako overal, ale s krátkými rukávy a nohavicemi.
pro nás to byla slavnostní chvíle a hajdalácky oblečené dospělé jsem moc nechápala.
Ale chlapečkovi ty jeans mohou slušet.
Klidne mu dziny dej!
mala mela tehda 4m. a mela svetricek pleteny a kalhoty svetlounke…no jeden tatka tam mel sustakovku
jako ja sm to taky nejak neprehanela mela sm cerne kalhoty, svetr delsi a kozenou bilou bundicku ![]()
Tak jsem tu zjistila, že jsem asi divná
Mě to divný nepřijde dát malému riflíky, zvlášt, pokud je už tak velký. A sama bych si taky vzala. Teda slimky do kozaček a pěknou tuniku k tomu… Ale my jsme malá vesnička takže jsme tam byly dvě rodiny. Ti druzí teda byli jak vagabundi, chlap špinavý pracovní boty od hnoje
Já to zase za takovou svátečnost neberu, nevím… My jsme přišly, podepsaly se, děti zazpívaly písničku, pokecaly se starosou a šli domů..
Kluci to mají složitější, je fakt, že mě tohle nikdy nenapadlo, s holkama se nad tím moc nepřemýšlí, sukýnka, šatičky a hotovo. Mít chlapečka, asi bych taky tápala, nejspíš nějaké pěkné pláťáky nebo moderní manšestráčky by to vyhrály, pro kluky není takový výběr, asi záleží, s čím se džínečky zkombinují, takový je pak výsledek ![]()
Tak já bych je klidně dala, je moderní doba a už se na to tak nehledí. My jsme ted měly křtiny a malému je 6,5 m a daly jsme mu ryflíky a bíle body a na to košily s kr rukávem a jaký byl frajer. Nikdo nic neříkal
.
Co si budeme povídat - pořád vypadá líp upravená rodina v riflích, než kysny v nastrojených šatičkách, kde špek objímá špek a k tomu chlap vymóděnej od větví, hlavně že má na sobě „košili“. A když k této dvojici přidají růžovou cukrovou vatu, alias dítě, tak to je pak šílený pohled. Zlaté rifle…
Ráda bych obnovila diskuzi. Příští týden nás čeká vítání občánků a nejsem si moc jistá jak v těch hicech ustrojit malého, abychom nebyli úplně za pitomce… Mám pro něj bílé bodyčko na kterém je našitá šedá vestička a černý motýlek jenže co k tomu? Žádné vyloženě slušné kalhoty nemá a kvůli jednomu odpoledni se mi je kupovat nechce. Mohl by k tomu mít buď riflíky, ale jestli bude vedro tak ho chudáčka nechci pařit. Nebo jsem našla doma moc hezké černé kraťásky, které se k tomu barevně suprově hodí, ale kraťasy nejsou zrovna společenské oblečení (to ostatně ani rifle)… No a nejvíc nešťastná jsem z botek, capáče má několikery, ale všechny jen hardové a nejlépe modré s medvídky a tak
mám na to jedno odpoledne kupovat botky? ach jo… jen mě prosím moc nekamenujte. Jinak jsou mu 3 měsíce a já půjdu v šatech a lodičkách a přítel v černých kalhotách a košili. Díky za rady…
@Medičkaa ja bych to tolik neprozivala a v tehle vedrech mu dala jen to bodycko co zminujes a ponozky
.
@Medičkaa píše:
Ráda bych obnovila diskuzi. Příští týden nás čeká vítání občánků a nejsem si moc jistá jak v těch hicech ustrojit malého, abychom nebyli úplně za pitomce… Mám pro něj bílé bodyčko na kterém je našitá šedá vestička a černý motýlek jenže co k tomu? Žádné vyloženě slušné kalhoty nemá a kvůli jednomu odpoledni se mi je kupovat nechce. Mohl by k tomu mít buď riflíky, ale jestli bude vedro tak ho chudáčka nechci pařit. Nebo jsem našla doma moc hezké černé kraťásky, které se k tomu barevně suprově hodí, ale kraťasy nejsou zrovna společenské oblečení (to ostatně ani rifle)… No a nejvíc nešťastná jsem z botek, capáče má několikery, ale všechny jen hardové a nejlépe modré s medvídky a takmám na to jedno odpoledne kupovat botky? ach jo… jen mě prosím moc nekamenujte. Jinak jsou mu 3 měsíce a já půjdu v šatech a lodičkách a přítel v černých kalhotách a košili. Díky za rady…
Záleží na tobě jak vážně to bereš. Já jsem malou navlékla do krásných růžových šatů jak pro princeznu, sama sem měla červené šaty a lodičky, přítel košili. No a byli jsme jediný, ostatní přišli v džínách a trickach, děti normální bodycka a teplacky
připadala sem si docela divne
navíc malá se v kolébce tak mlela že nemáme žádnou pěknou fotku, všude má nohy do vzduchu a vidět plinku
Takže je to jen na tobě, ale klidně bych dala i riflicky a dceři jsem ani boty nedávala, měla sem ji na klíně, pak v kolébce a ve vajíčku. ![]()
@eviku-miluna Výborně
no já jsem to taky moc nehrotila a měla jsem naplánované body, ty kraťasy a ponožky a pak jsem viděla nějaké fotky chlapečků nastrojených pomalu do obleků a četla tady na diskuzi názory jak džíny nee tak mě to vyděsilo
nerada bych tam způsobila nějaké faux pas ![]()
@Medičkaa já boty ani nedávala, prostě obleč dítě tak, aby jsi měla s fotek hezkou vzpomínku a to jak to popisuješ, bude vyfešákovaný dost ![]()