Vítání občanků - miminko v džínách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
11.9.13 22:20

Sama bych v riflích nešla, ale mimču bych je klidně dala. Kluk měl modrý kalhoty, body s límečkem a vestičku a vypadal fešácky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
11.9.13 22:22

Ahoj, my jdeme na vítání občánků ted v sobotu, malému jsou dnes 4 měsíce a budu ho mít oblečeného v tmavších džínách a modré košili s dlouhám rukávem, vypadá správně dospělácky :) dupačky mu nedávám a ani by se mi na něm na vítání nelíbili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.9.13 22:24

@Lo my jsme koupili synovi bílou košily a oblekové kalhoty s puky, ale musím říct, že byl oblečený nejlépe. byli tam mimina v dupačkách, punčochách, džínách… takže záleží jak to pojmeš. dej mu něco co se líbí tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.9.13 22:28

Náš prďoch měl tenkrát půl roku a měl tmavé džíny s kostkovanou košilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396

Já jsem si na vítání koupila nové letní šaty (bylo v červnu). Na malou jsem nic hezčího, než jsme měli doma, nenašla. Měla na sobě moc hezké oblečení, něco jako overal, ale s krátkými rukávy a nohavicemi. :) pro nás to byla slavnostní chvíle a hajdalácky oblečené dospělé jsem moc nechápala.

Ale chlapečkovi ty jeans mohou slušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087

Klidne mu dziny dej! ;) mala mela tehda 4m. a mela svetricek pleteny a kalhoty svetlounke…no jeden tatka tam mel sustakovku :roll: jako ja sm to taky nejak neprehanela mela sm cerne kalhoty, svetr delsi a kozenou bilou bundicku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.9.13 22:43

Tak jsem tu zjistila, že jsem asi divná :think: Mě to divný nepřijde dát malému riflíky, zvlášt, pokud je už tak velký. A sama bych si taky vzala. Teda slimky do kozaček a pěknou tuniku k tomu… Ale my jsme malá vesnička takže jsme tam byly dvě rodiny. Ti druzí teda byli jak vagabundi, chlap špinavý pracovní boty od hnoje :zed: Já to zase za takovou svátečnost neberu, nevím… My jsme přišly, podepsaly se, děti zazpívaly písničku, pokecaly se starosou a šli domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
12.9.13 01:03

Kluci to mají složitější, je fakt, že mě tohle nikdy nenapadlo, s holkama se nad tím moc nepřemýšlí, sukýnka, šatičky a hotovo. Mít chlapečka, asi bych taky tápala, nejspíš nějaké pěkné pláťáky nebo moderní manšestráčky by to vyhrály, pro kluky není takový výběr, asi záleží, s čím se džínečky zkombinují, takový je pak výsledek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.9.13 09:51

Tak já bych je klidně dala, je moderní doba a už se na to tak nehledí. My jsme ted měly křtiny a malému je 6,5 m a daly jsme mu ryflíky a bíle body a na to košily s kr rukávem a jaký byl frajer. Nikdo nic neříkal :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
12.9.13 13:52

Co si budeme povídat - pořád vypadá líp upravená rodina v riflích, než kysny v nastrojených šatičkách, kde špek objímá špek a k tomu chlap vymóděnej od větví, hlavně že má na sobě „košili“. A když k této dvojici přidají růžovou cukrovou vatu, alias dítě, tak to je pak šílený pohled. Zlaté rifle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
19.6.18 20:06

Ráda bych obnovila diskuzi. Příští týden nás čeká vítání občánků a nejsem si moc jistá jak v těch hicech ustrojit malého, abychom nebyli úplně za pitomce… Mám pro něj bílé bodyčko na kterém je našitá šedá vestička a černý motýlek jenže co k tomu? Žádné vyloženě slušné kalhoty nemá a kvůli jednomu odpoledni se mi je kupovat nechce. Mohl by k tomu mít buď riflíky, ale jestli bude vedro tak ho chudáčka nechci pařit. Nebo jsem našla doma moc hezké černé kraťásky, které se k tomu barevně suprově hodí, ale kraťasy nejsou zrovna společenské oblečení (to ostatně ani rifle)… No a nejvíc nešťastná jsem z botek, capáče má několikery, ale všechny jen hardové a nejlépe modré s medvídky a tak :D mám na to jedno odpoledne kupovat botky? ach jo… jen mě prosím moc nekamenujte. Jinak jsou mu 3 měsíce a já půjdu v šatech a lodičkách a přítel v černých kalhotách a košili. Díky za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
19.6.18 20:09

@Medičkaa ja bych to tolik neprozivala a v tehle vedrech mu dala jen to bodycko co zminujes a ponozky ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
19.6.18 20:10
@Medičkaa píše:
Ráda bych obnovila diskuzi. Příští týden nás čeká vítání občánků a nejsem si moc jistá jak v těch hicech ustrojit malého, abychom nebyli úplně za pitomce… Mám pro něj bílé bodyčko na kterém je našitá šedá vestička a černý motýlek jenže co k tomu? Žádné vyloženě slušné kalhoty nemá a kvůli jednomu odpoledni se mi je kupovat nechce. Mohl by k tomu mít buď riflíky, ale jestli bude vedro tak ho chudáčka nechci pařit. Nebo jsem našla doma moc hezké černé kraťásky, které se k tomu barevně suprově hodí, ale kraťasy nejsou zrovna společenské oblečení (to ostatně ani rifle)… No a nejvíc nešťastná jsem z botek, capáče má několikery, ale všechny jen hardové a nejlépe modré s medvídky a tak :D mám na to jedno odpoledne kupovat botky? ach jo… jen mě prosím moc nekamenujte. Jinak jsou mu 3 měsíce a já půjdu v šatech a lodičkách a přítel v černých kalhotách a košili. Díky za rady…

Záleží na tobě jak vážně to bereš. Já jsem malou navlékla do krásných růžových šatů jak pro princeznu, sama sem měla červené šaty a lodičky, přítel košili. No a byli jsme jediný, ostatní přišli v džínách a trickach, děti normální bodycka a teplacky :roll: připadala sem si docela divne :D navíc malá se v kolébce tak mlela že nemáme žádnou pěknou fotku, všude má nohy do vzduchu a vidět plinku :roll: :mrgreen: Takže je to jen na tobě, ale klidně bych dala i riflicky a dceři jsem ani boty nedávala, měla sem ji na klíně, pak v kolébce a ve vajíčku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
19.6.18 20:13

@eviku-miluna Výborně :) no já jsem to taky moc nehrotila a měla jsem naplánované body, ty kraťasy a ponožky a pak jsem viděla nějaké fotky chlapečků nastrojených pomalu do obleků a četla tady na diskuzi názory jak džíny nee tak mě to vyděsilo :D nerada bych tam způsobila nějaké faux pas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.6.18 20:17

@Medičkaa já boty ani nedávala, prostě obleč dítě tak, aby jsi měla s fotek hezkou vzpomínku a to jak to popisuješ, bude vyfešákovaný dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková