Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, máte nĕkdo zkušenosti s obĕmi značkami, že byste dokázali porovnat? Je třeba ta kombinéza Didriksons užší, Reima mi přijde dost široká. Od Didriksons se mi líbí Theron, ale nevím, jestli ta cena za to stojí, jenže má menší vodní sloupec než Reima.
Ahojky, ja mam didriksons. Reimu bohuzel neznam. Doma mam vlastne vse z didr. Mam 90 vel.pro syna, a neprijde mi siroka. Je normalni chlapecek s pupikem, ale zadny burtik, a vypada v ni jak atlet. Nyni resim dokup otepl. kalhot. Vyberu zase didrose.
A syn meri kolik? A je to fakt nepromokave i s tim sloupcem 5000? Je to nase prvni zima, a protoze jsme hodne venku, tak bych chtela opravdu kvalitni. Jo a jeste staci jedna kombineza nebo to chce aspon dve?
Syn mel minulou zimu asi 84,ted ma skoro metr. Mam vel. kombinezy 90. Ale ony jsou vetsi. Nikdy nebyl promokly, bylo mu teplo. Ja kombinuju kombinezu s zimni bundou a oteplovakama. Minule stacily dve verze. Kdyztak porid i neco rezervniho pro pripad nouze i z druhe ruky. Pripadne uvidis a dokoupis ![]()
Za mne určitě spíš ta Reima. Měli jsme vloni jak Reimu tak Didrikson. U toho Didriksonu se mi stávalo, že to občas promoklo a taky to provedení bylo o něco horší. Zase je o něco levnější. Reima je většinou dražší, ale kvalitnější.
Dej si jen pozor na velikosti, oboje je větš než jsme zvyklí. Reima je ještě o něco větší než Didrikson. Musí se to kupovat přesně na výšku a ještě Ti tam bohatě zbyde rezerva.
Tak nakonec jsem koupila Reimu, byl to vyprodej lonske kolekce, takze za super cenu a vodni sloupec 10 000. A zima muze zacit:-).