Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak já štrample dávám i tady v Praze a na ně tepláky, rifle, legíny. Fusák už nevedu, tak nevím. A rukavice bych ještě nedala ![]()
@K-Black ale ona psala, že žije pod horama a že je tam zima ![]()
Ja muzu rict, ze jsem to vcera treba podcenila, sli jsme v 15h ven, svitilo slunicko, tak jsem dala malymu svetr a na to zimni vestu, puncochace a na to teplaky, teplejsi bavlnenou cepku a v pul 5 uz byl zmrzlej jak houno u cesty, takze dneska to byla teplejsi cepice, teplejsi cela bunda a uz i prstaky…a bylo mu krasne teploucko a vydrzeli jsme venku i dyl ![]()
Rano manzel skrabal auto, bylo -1
rekla bych, ze leto je uz fakt pryc ![]()
Já punčocháče dávám, chodíme do školky ráno v 6 a je zima. Ve školce jim je nechávám, klukovi dám na ně tenké tepláky, holce sukýnku. jinak klasika, triko, mikina, podzimní bunda, čepice, tenisky. Rukavice nedávám.
@brebera píše:
Krkonoše… a sukýnku právě nechce… :-/
tak ji nech jen v punčoškách, vždyť je malá.
@brebera píše:
Krkonoše… a sukýnku právě nechce… :-/
Tak jí nech jen punčošky.
@K-Black píše:
zimato je taky široký pojem
omlouvám se za pohoršení… jsem na tohle fakt trubka no ![]()
@brebera píše:
omlouvám se za pohoršení… jsem na tohle fakt trubka no
já pohoršená nejsem
hele tak víš sama nejlíp jak u vás je, v tomhle ti může poradit maximálně sousedka se stejně starýma dětma.
@Katchus píše:
U nás se strojí stromekMy se oblíkáme
nj, tak jste něco extra, a co jako?
![]()
Já už měsíc nosím zimní bundu (mám v háji ledviny, tak se hlídám) a prckovi (1,5) dávám silnější podzimní, tlustou mikinu, triko s dl., bodyno, punčochy, ponožky, kalhoty, teplou čapku.. dneska měl cestou z procházky i rukavice.. ale kamarádka se stejně starou dcerou chodí ve slabším svetříku a vestě..
snad záleží komu je jak zima..
@K-Black píše:
nj, tak jste něco extra, a co jako?![]()
Proč, že máme stromek?
![]()