Jak teď strojit 1,5letou holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
31.10.13 20:24
@Katchus píše:
Proč, že máme stromek? 8o :roll: :mrgreen:

ne, že se oblíkáte a tady je diskuze o strojení ;)

• Citovat
  • Upravit
17984
31.10.13 20:27

Jééé, já myslela, že to bude diskuse o tom, jaký teď poletěj barvy ve strojení stromku a ladění Vánoc :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Nevadí!

My v Praze chodíme stále dost nalehko. Já dnes tříčtvrťáky a mikina :think: Ale jezdím dost autem.
Klukovi do školky dávám manžestráky, tričko, mikča a lehká bunda, tenká čepice. Na punčocháče je ještě času dost, dávám tak kolem 5 stupňů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
31.10.13 20:29

@K-Black
No jo, když mi rožínáme a pražáci rozsvěcují, používáme žufánek a ne naběračku.

Sme asi fakt divný :lol: :roll: Ale stromek oblíkat nebudu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
31.10.13 20:30
@Katchus píše:
@K-Black
No jo, když mi rožínáme a pražáci rozsvěcují, používáme žufánek a ne naběračku.Sme asi fakt divný :lol: :roll: Ale stromek oblíkat nebudu :oops:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.10.13 20:31

Tak záleží jak jsou děti zvyklý, jakou mají termoregulaci a jaký teploty jsou zrovna u vás. Kluk byl dneska venku v triku s dlouhým rukávem, slabé mikině a džínách a stejně byl po chvíli zpocený. Ráno měl navíc podzimní bundičku.

Jinak ve 4 letech bych holčičku nechala ve školce klidně jenom v punčocháčích nebo když není na sukýnku tak přes ně třeba nějaké kraťásky?

• Citovat
  • Upravit
17472
31.10.13 20:31
@Katchus píše:
@K-Black
No jo, když mi rožínáme a pražáci rozsvěcují, používáme žufánek a ne naběračku.Sme asi fakt divný :lol: :roll: Ale stromek oblíkat nebudu :oops:

já bych teda kulicha dala.. aby se nenastyd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.10.13 20:32
@Katchus píše:
@K-Black
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
18259
31.10.13 20:35
@brebera píše:
Uplně hloupej dotaz, vím, ale- Mám čtyřleťačku a 1,5 roční dcerky… Starší chodí do školky a ráno už je dost zíma, tak se chci zeptat, zda už dávat punčochy, nebo jen zateplené gatě nebo jak? A když punčochy, nechat je pak i ve školce? Dcerka není sukýnková, tak nevím, co jí tak dát na to, aby neběhala jen v punčochách… a mladší? Punčocháky-ano-ne? Fusak? žijeme pod horama a je tu zima…

My jsme puvodne taky z Krkonos, klidne bych maly rano do skolky dala puncochace a na to nejaky gate, bud bavlneny nebo riflicky apod., tricko, svetr, bundu, cepici a rano i ty palcacky…v Krkonosich je zima :) ve skolce pak muze behat v tricku a tech puncochacich, vzdyt my tak behali taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
31.10.13 20:52

Jsme taky z Krkonoš a ráno tu byly -3 stupně, přes den 10 stupňů a sluníčko. Punčocháčky dávám dceři už nejmíň měsíc, i teplou mikinu a bundu. Dnes jsme šli na podvečerní akci a manžel nás nutil do rukavic (nakonec jsme si je nevzali a dalo se to bez nich). Taky si říkám, co budeme nosit, až bude -10 :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
31.10.13 20:57

Kdyz mne nekdy pripada, ze ted je ta zima snad vlezlejsi nez kdyz je snih :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.10.13 21:02

U nás ráno mrzlo… Čtyřleťák nosí zateplený šusťáky ( podšitý fleecem) jen s ponožkama… Nahoře teplejší mikinu a pogumovanou bundu z lidlu… A k tomu čepici. Rukavice zatím ne…

Dřív jsem ho tak nebalila, ale když byla doma, mohli jsme jít hned domů, ve školce ty dvě hodiny venku vydržet musí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.10.13 21:35

Tak my na Vysočině ráno legínky, na to rifle. Ve školce jí sundám už jen kalhoty a v legínkách běhá. Když jdou ven, tak si na ně obleče tepláky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
31.10.13 22:32

Ráno vezu autem, takže má rovnou tepláky. V nich jdou buď i ven nebo tam má ještě na převlečení- podle toho, co je zrovna politý, učůrlý, apod. A když vyzvedávám, přivážím s sebou rifle/manšestráky a převlíkám. Punčocháče ještě nedávám, nemyslím, že je taková zima, ale třeba na kolo nebo motorku dám pod tepláky podkolenky, protože jak to kolikrát profukuje na kotníky, to je nepříjemný a takový podkolenky dokážou dost. Čepice dávám zatím tenký, rukavice ne-e. Objednala jsem na zimu holkám nákrčníky a začínám jim pomalu závidět, já vždycky frajerka krk odhalenej a pak chodim schoulená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
1.11.13 00:43
@Hanka79 píše:
Kdyz mne nekdy pripada, ze ted je ta zima snad vlezlejsi nez kdyz je snih :think: :roll:

Hele, me taky. Nevim, jestli je to tim, nez se telo aklimatizuje, nebo co. :nevim: Vim, ze bude jeste mnohem hur… a vzdycky, kdyz napadne snih, tak je najednou pocitove tak nejak mnohem tepleji. A nevim, proc… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.11.13 07:51

Než jdu ven, vylezu na balkon, co vede na sever a podle toho se řídím ;) Ale malou oblékám spíš méně, teď už je kolem deseti a fučí (odpoledne to tak bylo) tak buď zateplený kalhoty nebo obyčejný s punčocháčema. Nahoře jen body a teplejší bunda. S sebou mikinu a v kočárku vždy vozím deku. Fusak až na mrazy. Ráno ale nevylézám :lol: Včera už byly zmrzlé střechy. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková