Jak dlouho ven?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
45
14.11.13 12:37

jak dlouho ven?

Ahoj holky, na jak dlouho můžu ven s 3týdenním mimčem - 2 stupně Celsia. Byli jsme vždy zatím jen hoďku. A v čem všem s ním do kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1514
14.11.13 12:42

Ahoj, já byla s kombinézou plus rukavice, čepice a zimním fusakem a dala jsem přes něj plenku, aby nedýchal ten ledovej vzduch, byla jsem venku asi hodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
14.11.13 12:45

Ahojky, taky mám třítýdenní miminko :) Chodím s ním tak na tu hodinku, max. dvě, ale to už pak brečí, že má hlad. Takže to hodně závisí na kojení. Ale někdy máme jen procházku pro syna do školky a zpět, záleží na počasí, náladě.. Do kočárku má overálek, ve kterém je doma, přes něj mikinu a tepláčky, čepičku a do fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.11.13 12:46

Ja mam uz pulrocni ale ted je v kocare uz 3 hodiny a spi dal. Plus é jsou. Nesmi/nemelo by se chodit vubec od minus 5. Je ve fusaku. Na sobe ma body, svetrik a flaus. mikinu a zakryta je spanelskou. Ruce ma vlaznejsi ale ne studeny. Za krkem fajn. Musis odhadnout sama proste. Kazdy dite je jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.11.13 12:48

Jak dlouho to vydržíš ty a jak dlouho vydrží mimčo bez krmení. Mimino bude zababušené ve fusaku, v kočáru, bude mu teplo, o něj se bát rozhodně nemusíš. Takže zkrátka tak dlouho, jak vám to bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
14.11.13 12:52

Na jak dlouho chceš, klidně na celý den, když bude adekvátně oblečený. Jak, to neporadím. Moje mladší třeba byla ve 3 týdnech fakt zmrzlá a balila jsem jí do zavinovačky i ve třicítkách. Pak se to okolo měsíce přehouplo a už jsem jí oblíkala normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.11.13 13:03

Já jsem s malou chodila od jejího týdne, bylo kolem 0, tak nejdřív na chvilku, pak jsem prodlužovala… Ve 3týdnech klidně na 2-3hodinky, pokud spala :nevim: Po šestinedělí jsem chodila i když bylo pod -5, protože tenkrát dost mrzlo a nedostala bych se ani na nákup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.11.13 13:05

@Jitkax a oblečeno měla body, overálek, háčkované ponožky, rukavičky, kombinézku(ale ne péřovou) a samo teplou čepičku, plus jsem jí pod stupňů mazala obličej. No a byla ve fusaku a v korbičce. Pak když bylo jooo mráz (pod těch -5), tak jsem jí na fusak dala dečku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.11.13 13:05

Nám tedy říkali, že v šestinedělí od 5 stupňů dolů nechodit. Nevím odkud jste, ale tady v Praze to navíc venku děsně smrdí. Takže já bych šla tak maximálně na krátkou prochajdu kolem baráku a šup zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13741
14.11.13 13:50

@Káka74 a kdfyž máš třeba ještě jiné dítě/děti? Nebo musíš na nákup? Se psem? Tak uděláš co, necháš dítě doma? To asi ne, že ;) Já jsem chodila s dítětem v šátku pod bundou, bylo celé zapnuté a spalo, ani nevědělo, že je venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
14.11.13 13:55
@Káka74 píše:
Nám tedy říkali, že v šestinedělí od 5 stupňů dolů nechodit. Nevím odkud jste, ale tady v Praze to navíc venku děsně smrdí. Takže já bych šla tak maximálně na krátkou prochajdu kolem baráku a šup zpátky.

sedneš do jakéhokoli dopravního prostředku a jsi za 20 min za prahou v lese, v kopcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.11.13 20:10

@Lama Lama @AnastazieB Děti mám dvě, ale letní, takže šestinedělí jsem nemusela řešit, ven jsme chodili hned a všude. Je jasné, že když musíš, tak musíš a není co řešit. Ale podle mého to není tazatelky případ. Já bych zrovna teď ven s mrňousem nelezla, kdybych nemusela. A už vůbec bych necestovala MHD, tomu jsem se vyhýbala i v tom letním šestinedělí. Myslím, že kapénkovým infekcím se teď mimořádně daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková