Na kole v tomhle počasí?

638
8.1.14 19:23

Na kole v tomhle pocasi?

Maminky,.mam strucny dotaz :). Zitra jsme s malou zvane podivat se do skolky na divadelko. Skolka je od nas 12 km, auto nemam, autobus tam nejede, odvoz nesezenu.. Daly by jste dite (3 roky) do sedacky a jely? Nebo by jste se na to vyprdly? Nejsme zadne choulostivky, nemocna byla naposled pred rokem a na kolo je zvykla delsi trasy, ale presto se bojim, preci jen 10 stupnu je fajn, ale na kolo zadna slava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.1.14 19:25

@renyx jela bych. Je tu 10 st plus, takže v pohodě :think: jen dítko pořádně obléknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.1.14 19:25

Jed pomalu a bude to mit to samy, jako v kocarku :lol:
Prioblikla bych, protoze se nebude hybat a normalne frcela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
8.1.14 19:27

My jezdíme i teď ;). Akorát víc hlídám, aby prckové měli neprofuk, o vrstvu oblečení navíc a dávám jim lehkérukavice ( drží řídítka ). Vždyť je skoro jaro :dance:. ( A mě dneska přišly lyže :zed: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
8.1.14 19:28

@renyx pokud by nepršelo a nebyla kluzká silnice, opatrně bych jela…

• Citovat
  • Upravit
31672

Klidně jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609

Jela bych, ale obávala bych se, že z toho onemocním já a ne dítě :mrgreen: Možná bych dala nějaký návlek na obličej, aby ji neofouklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
8.1.14 19:34

Vyborne, skvele, to jsem chtela slyset :)! Vsem vam dekuji za vase nazory tipy ;). Urcite ji oblecu poradne a pojedem pomalu (beztak uz mam zase prd fyzicku, tak to jinak nepujde :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková