Říhající krávy

Prostě Vodnář
10.6.22 21:20

Říhající krávy

Zdravím vás, tak jsem dnes narazil na tento článek a nevím, mám li brečet, či se smát? Žijeme v 21. století, vymýšlíme automaticky řiditelné vozy a necháváme existovat takový přežitek, jako je politika? Potřebujeme skutečně politiky? Nebylo by bez nich lépe?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
10.6.22 21:32

A já myslela, že krávy spíš prdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
10.6.22 21:36
@divine woman píše:

No počkejte, až na to také přijdou.

• Citovat
  • Upravit
11
10.6.22 21:37

Hezký večer,

samozřejmě, že nepotřebujeme politiku a politiky, kteří jakoby vypadli z pohádky Tajemství staré bambitky… Pan Lábus a pan Vladyka též přicházeli na další a další nesmysly, jak získat mooooc peněz a tím pádem moc. Je to snad nějaký divný zlom, kdy lidé v politice se stávají naprostým monstrem. Zvířata vědí, kdy mají dost. Politik ne. Normální člověk si hledí života a nežene se do politiky.. Bohužel. Lidí s dobrými úmysly a nezlomní od mamonu by bylo hodně zapotřebí.
Myslím, že potřebujeme vždy někoho, kdo povede.. Národ, státy, kmeny.. jakkoli to nazvat, ale opravdových správných vůdců těžko, přetěžko pohledat. Bez „vedení“ bychom přežili, jen kdybychom byli hodně podobného smýšlení o životě a hodnotách. Toť můj pohled.

Snad bude čím dál více dobrých a moudrých lidí 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
10.6.22 21:44

@Scamp

Děkuji za připomenutí pohádky, určitě jsem jí viděl, ale už si jí moc nepamatuji. Budu ji muset znovu shlédnout.

Update: Tak možná jsem ji neviděl, koukám, že je z roku 2011.

• Citovat
  • Upravit
13044
10.6.22 21:55
@divine woman píše:

Ne, fakt ten metan vypoustej tlamou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
10.6.22 22:32
@větvička1 píše:

Ale něco uniká i zadem, ne? Já tedy nejsem ve funkci živočicháře, takže o tom vím prd. Prd beru zpět, nemám na něj emisní povolenku. Člověk aby si dával pozor, co píše.

• Citovat
  • Upravit
34322
10.6.22 22:44

Magori :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.6.22 10:31
@větvička1 píše:

Fakt? Já chodila pomáhat babičce do kravčáku, ale krkání krav jsem si nevšimla. Asi krkají potichu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.6.22 12:03

@Prostě Vodnář

Naše české pohádky, spíše staršího data, jsou národním pokladem. Důležité a správné hodnoty pro společnost a jak to funguje v životě „když…“ ukazuje i pohádka Pyšná princezna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13044
12.6.22 13:07
@divine woman píše:
Fakt? Já chodila pomáhat babičce do kravčáku, ale krkání krav jsem si nevšimla. Asi krkají potichu :D

Oni to delaji vsichni prezvykavci, ne jen kravy. Jak maji ty vsechny mozny zaludky a predzaludky, tak ten metan nejak vznika pri tom prvnim traveni. A bliz to ma ven tlamou, no. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný