Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, venčila sem své psy potkali jsme pejska a fenu sem pustila si hrát na flexi vodítku se psem menším. Druhého psa protože nesnese psy jsem měla na krátko u sebe majiteli sem říkala že k druhému psu ne, fena si ze psem hrála byl také na flexi takže měli dost prostoru bohužel pes se najednou ocitl u mého druhého psa velkého co byl nakrátko u mě můj pes automatický už vrčel že se přiblížil a já sním couvala majitel nezaragoval hned a jeho pes se proti mému rozběhl přímo na něj a malý pes šel proti mému velkému psu a můj pes se do něj zakousl samozřejmě sem psa přiškrtila a po chvíli můj pes pustil ale malý pes byl pokousaný nevím jak moc mě vtom šoku nenapadlo ani dát majiteli kontakt odešli že je pokousaný pes šel tedy po svých ale fakt nevím jak moc byl pokousaný. Byl tam i svědek ale také už nevím kdo nějaká paní. Viděla sem i nahrávku že psy si hráli a pak couvám a pes de dál po mém a nebylo mu zabráněno měl povolené vodítko bohužel nahrávka je dost nekvalitní jsou tam vidět jen fleky barvy psů a lidi. Chtěla sem se zeptat jak se tohle vůbec řeší když oba psy byly na vodítku?
Viděla bych to jako chybu na obou stranách. Kontakt jste si měli předat, ale nejspíš bude vše ok a vy poučeni pro příště.
@Jančar4 píše:
Zdravím, venčila sem své psy potkali jsme pejska a fenu sem pustila si hrát na flexi vodítku se psem menším. Druhého psa protože nesnese psy jsem měla na krátko u sebe majiteli sem říkala že k druhému psu ne, fena si ze psem hrála byl také na flexi takže měli dost prostoru bohužel pes se najednou ocitl u mého druhého psa velkého co byl nakrátko u mě můj pes automatický už vrčel že se přiblížil a já sním couvala majitel nezaragoval hned a jeho pes se proti mému rozběhl přímo na něj a malý pes šel proti mému velkému psu a můj pes se do něj zakousl samozřejmě sem psa přiškrtila a po chvíli můj pes pustil ale malý pes byl pokousaný nevím jak moc mě vtom šoku nenapadlo ani dát majiteli kontakt odešli že je pokousaný pes šel tedy po svých ale fakt nevím jak moc byl pokousaný. Byl tam i svědek ale také už nevím kdo nějaká paní. Viděla sem i nahrávku že psy si hráli a pak couvám a pes de dál po mém a nebylo mu zabráněno měl povolené vodítko bohužel nahrávka je dost nekvalitní jsou tam vidět jen fleky barvy psů a lidi. Chtěla sem se zeptat jak se tohle vůbec řeší když oba psy byly na vodítku?
Nijak, odesli.
Jinak mas urcite pojisteni odpovednost, treba v ramci domacnosti, tak bys to nahlasila, kdyby po tobe nekdo neco chtel. Odpovednost bych neuznala, psa jsi mela zajisteneho
A kdo to jako ma resit?
Pojistovna? Policie?
Zpetne?
Tekla krev? Pokousany byt nemusel, jen pomuchlany. Oboje vypada stejne blbe.
Se psama, byt na voditku, jsi vzdy jednou nohou v pruseru, nikdy nelze dopředu situaci odhadnout či naplanovat.
Dle toho, jak to popisujes, nejsi na vine, černého Petra má ten druhý pejskar, který nestihl ovládnout svého psa. On to taky ale neudělal schválně, jsme jen lidi holt no.
Takže to pro sebe uzavri, pan se psem odešel, protože moc dobře věděl, že měl psa stáhnout, což nestihl provést, ty neneses žádnou vinu.
@FlorenceF Jenkins to mám ale nevím jestli to platí když psy mám napsaný na mamku jestli třeba nechcou doložit že jsou moji.
@Lucie_Sx právě nevím jestli mu tekla krev vim že mel trosku červený záda ale nevim jestli od krve nebo třeba to měl jen červené byl bílí a krátké chlupy a řekli jen že je pokousaný a že jdou na veterinu a odešli pes teda šel po svých můj pes ho držel za záda.
@Jančar4 píše:
@FlorenceF Jenkins to mám ale nevím jestli to platí když psy mám napsaný na mamku jestli třeba nechcou doložit že jsou moji.
Zatim počkej, jestli se ti vubec nekdo ozve. Vypada to, ze ten druhy si byl vedom, ze byl varovan a nedbal rizika a pustil čokla k tvymu, takze ted ho leci a zpytuje svedomi.
Jestli jsi je vencila mame, tak to kdyztak nahlasi mama ze sve domacnosti
@FlorenceF Jenkins no oni jsou moji ale bydlíme ve stejném paneláku a mamka má invalidní důchod takže je levnější když jsou na ni napsaný. Jo uvidím hlavně je chci aspoň nějak potkat a zeptat se jak na tom aspoň je snad budu mít štěstí. Jako i na tom videu de vidět že se fakt snažím couvat ale jeho pes de dál k mojemu prostě jeho vrčení přijal jako výzvu.
Pokud by to slo pres pojistovnu, tak by tu vinu asi dali pul napul, oba byli na voditku.
Ale to dopredu neodhadnes.