Risperdal, do ceho?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2291
25.12.22 13:59

Risperdal, do ceho?

Otazka je pro ty, co toto pouzivaji u dětí. Syn je desnej, ani sirup na teplotu do nej pomalu nedostanu a tohoto neni tolik, ale mohu dat do ceho? Presnidavka, kakao? V cem Vam to deti slupnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9270
25.12.22 14:14

@PetraMeli já vydlabu kostičku kinder čokolády, dám ho dovnitř a zase zamáznu tou troškou čokolády, co jsem vydlabala :D to samé prášky na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
25.12.22 14:21
@kavenka píše:
@PetraMeli já vydlabu kostičku kinder čokolády, dám ho dovnitř a zase zamáznu tou troškou čokolády, co jsem vydlabala :D to samé prášky na spaní.

Ten risperdal mam v tekute forme. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9270
25.12.22 14:23
@PetraMeli píše:
Ten risperdal mam v tekute forme. :,(

Aha tak u nás dávám tekuté věci do Lipánku. Záleží co má dítě rádo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
25.12.22 14:31
@kavenka píše:
Aha tak u nás dávám tekuté věci do Lipánku. Záleží co má dítě rádo ;)

Ono spíš jde i to, ze treba i antibiotika byl boj a to jsme to davali do hromady veci, dneska zkusim presnidavku. Jako vzdy vecer vypije kakao, ale nikde jsem nanasla, jestli to vadi zamíchat do kakaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9270
25.12.22 14:38
@PetraMeli píše:
Ono spíš jde i to, ze treba i antibiotika byl boj a to jsme to davali do hromady veci, dneska zkusim presnidavku. Jako vzdy vecer vypije kakao, ale nikde jsem nanasla, jestli to vadi zamíchat do kakaa.

Je to boj :lol: Já to znám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
25.12.22 14:41
@kavenka píše:
Je to boj :lol: Já to znám :roll:

Blbe je, ze tohle potrebuje, autistum s adhd to pry fakt pomaha. Mame davat pred spaním, tak jsem zvědavá, jak se zadari. Jeste jsme mohli podavat, takové kapsle, ale jak naučit dite polknout tabletu bez rozkousani, to fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.12.22 14:44

Když bral syn léky, tak to jednu dobu byl boj.Ve všem to poznal a nezbývalo mi nic jiného, než mu jeden prst strčit mezi zuby, aby tam měl mezeru(párkrát mě i kousnul) a stříkažkou mu to tam stříknout, zavřít mu pusu a chvíli držet, než to nespolknul. Nesnášela jsem to, ale dělal to i po změně léků. Pak se naučil alespoň, že to teda spolkne, ale okamžitě se napije, ale na to přistoupil až v nějakých 4 letech. Nevim kolik dítěti je, ale pokud je schopné trochu chápat nutnost, bych mu dala flašku kubíka(netekoucího, aby to nemohl vyplivnout do pití) a prostě bych se mu to snažila dát s tím, že se hned napije.Syn tedy bral něco jiného, ale pokud to je risperdal tak výrazný jako to co bral, tak se nedivim že to nechce. Kdysi jsem po něm chtěla dojít jogurt, bylo mi líto to vyhodit a nedošlo mi, že jsem do toho dala lék, bylo to, jak mít v puse mentol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.12.22 14:46
@PetraMeli píše:
Blbe je, ze tohle potrebuje, autistum s adhd to pry fakt pomaha. Mame davat pred spaním, tak jsem zvědavá, jak se zadari. Jeste jsme mohli podavat, takové kapsle, ale jak naučit dite polknout tabletu bez rozkousani, to fakt nevim.

Syn bral sirup a pak kapsle s tím, že jsem je vysypala. Prášek spolknul poprvé letos a to měl flašku a zapíjel a zapíjel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41745
25.12.22 15:04
@PetraMeli píše:
Blbe je, ze tohle potrebuje, autistum s adhd to pry fakt pomaha. Mame davat pred spaním, tak jsem zvědavá, jak se zadari. Jeste jsme mohli podavat, takové kapsle, ale jak naučit dite polknout tabletu bez rozkousani, to fakt nevim.

Začni zkoušet na B-komplexu. Ten je malinkej a obalenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59347
25.12.22 15:28

@PetraMeli já dávala s jogurtem, syn teda tabletu spolkne bez problémů tak jen naberu na lžičku a tabletu jen zamáčknu do jogurtu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí