Rizikovka: přenášení

1
18.7.21 18:15

Rizikovka: přenášení

Holky, prosím vás… Mám dotaz… Jsem teď 39+1 TT a můj gynekolog mě poslal do rizikovky kvůli tomu, abych se tam,,domluvila,, na porodu, Ev. na vyvolání, protože se léčím s vysokým tlakem ( Dopegyt 2×denne) a mám taky pozitivní cukr ( těhotenská cukrovka na dietě). Už i při posledních 3 ultrazvucich bylo Mimi poměrně větší, tak se mu to nelíbilo. Bylo mi od něj řečeno, že s těmito mými problémy mě přenášet nenechají. A ejhle.. v rizikovce mi jiný doktor řekl, že mám teď tlak léčeny a tím pádem v pořádku, že Mimi je taky podle monitoru v pořádku, tak nic dělat nebude.. prý mám na kontrolu přijít až v den termínu a pokud se nic dít nebude, tak mě nechá klidně přenášet i 10dni… to už pak budu rodit Mimi snad s 5 kg… Měla jste to některá tak stejně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
18.7.21 19:29

O přenášení se jedná až po 42tt. A jinak ano, pokud je těhotenská cukrovka kompenzovaná a nejsou jiné závažné důvody pro vyvolání porodu, je tohle standardní postup.
Neboj, ty míry na ultrazvuku jsou jen odhady, které se taky můžou klidně o 0,5 kg lišit. Tělo není tak hloupé, aby “vyrobilo” dítě, které ta žena nedokáže porodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
18.7.21 19:50

Tlak máš o. k. dva dopegyty není nic a cukrovku zvládáš dietou takže bych fakt byla v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí