Robot ROBOKID 54328

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1652
29.7.14 23:01

Robot ROBOKID 54328

Mamči, prosím Vás nemáte některá tento robot doma? Jedná se o robota na RC ovládání, typ 54328, objednala jsem ho synovi k narozeninám, dnes přišel a jsem velmi zklamaná. Prodejce na MMB uváděl:ROBOT NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ, VYSTŘELUJE PĚNOVÉ KROUŽKY, SVĚTELNÉ A ZVUKOVÉ EFEKTY
Již v neotevřené, přesto neporušené krabici mě znepokojil zvuk volného dílku čehosi, co v něm navolno lítá. Navíc krom zvuku pojezdu koleček a zvuku při vyfouknutí pěnového kroužku nic nedělá, tak netuším, zda by měl mluvit či umět jiné zvuky. Dálkový ovladač funguje vždy po druhém opětovném stisknutí. Máte ho někdo doma? Chci ho reklamovat, nebo spíš bych byla raději za vrácení peněz, protože pokud ho budu reklamovat, nestihne přijít do narozenin, kdo to malému vysvětlí :,(, proto bych raději koupila jiný, bylo by to rychlejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
29.7.14 23:40

Pri nakupz pres net mas do 14-ti dnu narok na vraceni penez bez udani duvodu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
29.7.14 23:42

Díky za odpověď, to bych byla ráda, ale mám trochu obavy z toho, aby na mě nechtěli hodit to, že v tom něco rachtá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.7.14 23:46

Stat se to muze :-(. Pokud by byl tento problem, zkusila bych si na poste (nebo jinem dorucovateli) domluvit reklamacni list, ve kterem by stalo, ze uz pri prevzeti byly ty zvuky slysitelne. Zkus do toho eshopu zitra zavolat a domluvit se ;-). Drzim pesti, at to dobre dopadne a synovi krasne narozeniny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
30.7.14 00:32

@Janinka1983 Děkuju za radu i přání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie