Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ajaho18 není zač
Já myslím, že psí domácnost
by ten mop prostě nepobral
Pak schválně napište, jestli ten smeták pořídíte, jestli jste taky tak spokojená ![]()
Dobrý den tak jsem byla obdarovana tim to roboticky mopem. Nejprve jsem si myslela ze je to zbytecne. Ale když jsem párkrát vyzkoušela byla jsem mile prekvapena. Uz jsem kupovala i nahradni uterky a tak jsem tak premyslela ze jsou docela drahe za 5 kc a ja mam na uklizeni 5 na cely byt proto ze mame krbovky takze poustim často kvůli sazim. A tak me napadlo udelat uterku s obyčejného hadru (toho oranzoveho) a ono to funguje takze jsem z jednoho nastrihala 4 podle uterky a robot to zvlada a krasne jezdi a sbira saze i vlasy. A dyl i vydrzi a pak jen hodim do pracky a jsou cisty a muzu zas stirat tak chci se podelit o sve zkusenosti klidne dodam video ze si to nevymyslim. Tak doufam ze jsem nekomu poradila
![]()
Ted v Lidlu bude v akci robotický mop virobi vileda.. a chtěla jsem se zeptat.. To „utírá“ jen na sucho? nebo jak? Myslela jsem že je to náhrada mopu - mokrého na vytírání..? Jak to funguje? Děkuji
@brulinka
Kupovala jsi ten roboticky mop? Jsi s nim spokojena?
Ahoj holky, máte nové zkušenosti? Zvažuji nad jeho koupi, tak zda se vyplatí. Je mi jasné, že budu muset předtím vysát, ale u nás se dost práší, topíme krbovkama, tak zda splní účel. A dále, zda je i na dlažbu. Děkuji
Zdravím, koupila jsem ho před dvěma dny a to jeho zametání mne bavilo. Ale nějak nám asi nedobíjí. Kdo ho máte, svítí vám při dobíjení?