Robotický mop ViRobi Vileda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1985
1.11.14 07:24

@ajaho18 není zač ;) Já myslím, že psí domácnost :mrgreen: by ten mop prostě nepobral :nevim: Pak schválně napište, jestli ten smeták pořídíte, jestli jste taky tak spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
1.11.14 08:49

Ok :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.15 20:18

Dobrý den tak jsem byla obdarovana tim to roboticky mopem. Nejprve jsem si myslela ze je to zbytecne. Ale když jsem párkrát vyzkoušela byla jsem mile prekvapena. Uz jsem kupovala i nahradni uterky a tak jsem tak premyslela ze jsou docela drahe za 5 kc a ja mam na uklizeni 5 na cely byt proto ze mame krbovky takze poustim často kvůli sazim. A tak me napadlo udelat uterku s obyčejného hadru (toho oranzoveho) a ono to funguje takze jsem z jednoho nastrihala 4 podle uterky a robot to zvlada a krasne jezdi a sbira saze i vlasy. A dyl i vydrzi a pak jen hodim do pracky a jsou cisty a muzu zas stirat tak chci se podelit o sve zkusenosti klidne dodam video ze si to nevymyslim. Tak doufam ze jsem nekomu poradila :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
8.10.16 22:18

Ted v Lidlu bude v akci robotický mop virobi vileda.. a chtěla jsem se zeptat.. To „utírá“ jen na sucho? nebo jak? Myslela jsem že je to náhrada mopu - mokrého na vytírání..? Jak to funguje? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
14.10.16 20:37

@brulinka
Kupovala jsi ten roboticky mop? Jsi s nim spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
19.3.19 11:25

Nové zkušenosti

Ahoj holky, máte nové zkušenosti? Zvažuji nad jeho koupi, tak zda se vyplatí. Je mi jasné, že budu muset předtím vysát, ale u nás se dost práší, topíme krbovkama, tak zda splní účel. A dále, zda je i na dlažbu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
10.4.19 10:15

Zdravím, koupila jsem ho před dvěma dny a to jeho zametání mne bavilo. Ale nějak nám asi nedobíjí. Kdo ho máte, svítí vám při dobíjení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný