Robotický vytírač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
532
28.4.14 11:27

Robotický vytírač

Ahoj, dozvěděla jsem se, že je na trhu robotický vytírač podlahy. Mám robotický vysavač Roomba a jsem hrozně spokojená, tak by mně zajímalo zda v vás už někdo robotický vytírač má a jestli jste spokojené. Děkuji za informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
28.4.14 11:29

Moc mokří, není dobrý na dřevo, plovoučky, jen na dlažbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.4.14 11:47

@Tiger-lily
To by nevadilo, mám doma převážně lino. Našla jsem robota Braava a Scooba. Nemáte konktétní zkušenosti? Nemůžu se rozhodnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
28.4.14 12:27

Já mám irobota, vytírá nebo zametá.. :) je jako suprovej, my máme v celém domě plovoucí podlahu a úžasné,.. akorát po pár použití se nám pokazil, teď si ho jedeme vyzvednout z opravy,.. tak snad už zas pojede jak má.. :) já bych ho nevyměnila, je tichý a vůbec nic nemokří,.. :)
jo a máme Braavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.4.14 23:13

@Janinka07
Děkuji za reakci. Ten Braava se mně moc líbí.. Prosím tě a vyčistí to i spáry třeba v koupelně? Prý je tam nějaká utěrka co vytírá (u Scooby jsou kartáče, které ty spáry vydrbaly..), tak aby prach atd. nezašmudlil do spárů v dlažbě.. Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.5.14 19:55

No já nevím, taky na ně koukám. Mám roombu a je supr. Vytírač by se mi taky líbil, ale nedovedu si představit braavu, jak musí vytírat, když stojí třetinovou cenu oproti roombě. Mám 780. Od jedné známé vím, že scooba nic moc a navíc se musí kupovat ten jejich čistič a provoz je dost drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
18.2.15 07:51

Mám vytírač Irobot Braava 380. Přestal mi při vytírání dávkovat vodu, jezdí „nasucho“. Nevíte, kde může být chyba? Nestalo se vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.1.17 13:40

Mám robota Scooba 385 již přes 5 let a musím říct, že po počátečním nadšení jsem čím dál víc nespokojená. Jako jo, nová jezdí a vytírá (i když pokaždé musíte stěhovat nábytek a blokuje vám na půl dne jednu místnost - napoprvé úplně nevytře, musíte cyklus opakovat včetně dobití baterie…), ale po záruce už byla 3× v servisu pro různé poruchy. V jednom kuse odcházejí nějaké součástky a na náhradních dílech jsem zaplatila už mnohem víc, než byly pořizovací náklady. Běžně to jsou po 3-6 měsících sešoupaná kolečka, po 6-12 měsících baterie nevydrží ani jeden celý vytírací cyklus. Aby baterie vydržela jakž takž aspoň rok, musí být přístroj neustále zapojený v zásuvce (moc velká ozdoba bytu to tedy není). Stačí ho pak odevzdat na 3-4 týdny do servisu a baterie odejde tak, že můžete jít rovnou koupit novou. Po 5 letech se rozpadl plíšek na zacvaknutí nádrže a tím pádem jsem musela koupit novou nádrž na 1500. Baterie originální za 2000 nebo neoriginální za 1000, vyjdou tak nastejno, když se vezme v potaz čas, po který fungují… Prostě teď už tu obludu vnímám jako žrout peněz. Ale pokud nemusíte počítat každou tisícovku a co dva roky si koupíte novou, tak možná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.2.17 15:22
@Radka1979 píše:
Mám vytírač Irobot Braava 380. Přestal mi při vytírání dávkovat vodu, jezdí „nasucho“. Nevíte, kde může být chyba? Nestalo se vám to?

Nejspíš už jsi to vyřešila, ale pro ostatní doporučuji vyměnit ten „knotek“ v nádržce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí