Rockit - houpátko

1.8.19 06:04

A proč si to nenecháš připevnit někde v obchodě? Když nevím, nechám si odborně poradit ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
1.8.19 06:48

@Kristyna.Vechtova Bohužel, nemáme poblíž žádný obchod, který by tento produkt přímo nabízel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
1.8.19 06:53

Ja ho ho mam na Jane normalne na rukojeti, ktera neni kulata, ale ovalna a v pohode, staci dotahnout ten pasek poradne.

• Citovat
  • Upravit
80
1.8.19 08:31

@kytkalenka Právě jsme ho hodně dotahovali a ta guma se jakoby začala trhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
1.8.19 09:03

Ta guma nebo ten pasek? Ted na to koukam a ono je prave asi lepsi to mit na ovalu jako to mam ja, ze se netoci kolem dokola. Ja to ani az tak utazene nemam.,

• Citovat
  • Upravit
80
1.8.19 10:01

@kytkalenka
Ta guma. My to právě předtím měli na oválu, ještě u starého kočárku a dopadlo to takhle (viz. foto).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.19 10:06

@Johanah22
My máme úplně ten samý problém, mame bugaboo, oválná tyč a máme to úplně hničenou tu gumu. Když to neutáhneme tak to nehoupá a pohybuje se to po tyči. Takže chceme reklamovat. Jak jsi to udělala ty prosím, že máš druhou tu gumu? Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.8.19 10:27

@Bednicka186
Napsala jsem jim na instagramu, že se nám tohle stalo a poslala jsem fotku. Psali, že se jim to ještě nestalo, ale nakonec jsme se domluvili. My to právě taky museli mít na oválný tyči. A přesně jak píšete, když to bylo málo utažené, tak se to pohybovalo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.19 19:47

@Johanah22
Děkuji za info, určitě jim pošlu taky foto, myslím, že se jim to bude množit tyhle stížnosti, protože dle mě ta guma je málo pevná. My to na oválné tyčce máme od začátku a to to bepoužíváme pořád, spíše vyjímečně! Každopádně děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.8.19 21:52

@Bednicka186

No já nepoužívám skoro vůbec, právě kvůli tomuhle… Jinak bych využívala ráda a často. Takhle to občas hodím na autosedačku, nebo do “košíku” pod kočár… Jsem z toho docela nešťastná a furt jsem si říkala, že asi něco dělám špatně já, ale už jsme vyzkoušeli snad všechny možný způsoby upevnění a vždycky to ta guma hodně odnáší. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.12.19 15:48

@Johanah22 muzu se zeptat, jak jste se domluvili? Mam stejny pronlem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.12.19 16:58

@Mischell90
Už jsem odpovídala v komentářích výše.

@Johanah22 píše:Napsala jsem jim na instagramu, že se nám tohle stalo a poslala jsem fotku. Psali, že se jim to ještě nestalo, ale nakonec jsme se domluvili. My to právě taky museli mít na oválný tyči. A přesně jak píšete, když to bylo málo utažené, tak se to pohybovalo… :zed:

Chvíli se „cukali” respektive se mě ptali, jak to připevňuju a jak tam dávám raketu a na jake tyči to mám a jestli jsem zkoušela dávat to jinam a jinak atd., ale naposilala jsem jim fotky a poslali mi nový Pašek. Ten hned po prvním nandání začal opet jevit stejné známky, takže rockit šel o dům dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.20 12:26

Dobrý den, maminky, je potřeba, abyste pásek neutahovaly zbytečně příliš silně. Je také dobré pásek provléknout druhým otvorem - tím v tom bílém plastu. Guma se trhá při příliš pevném stažení. Pokud budete mít s tímto problém, rádi ho s vámi vyřešíme posláním náhradního pásku. Dá se také koupit na strankách yookidoo. Na spokojené maminky s Rockitem se můžete podívat na našem Instagramu @rockit_cz_sk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 23:10

Rockit houpadlo na kočárek

Ahoj holky, chci se zeptat jak nebo jestli houpatko funguje i na kocarcich co nemají odpružení. My ho máme totiž úplně tuhej, tak jestli ho vůbec pořizovat? Předem díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.4.20 10:45

@Markéta.han
Houpátko podle mě, co si pamatuju, tak spíš houpe do stran, tak jako brní, takže si myslím, že i na kočárku bez odpružení by mělo fungovat :). Ale raději bych pořídila z e-shopu, kde je vrácení zdarma, nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí