Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Piti vzit muzes - bud si ho vemou vedle na otestovani nebo se ty nebo mimino pres nima napijes. Pokud budou kontrolovat…
Jinak vemte male hracky na zabaveni - ja nakoupila male auticka atd. Nevim jak je let dlouhy ale pri kratkem - 2 hodiny - maly koukal kolem sebe a uteklo to rychle
.
Stastnou cestu!
Já jsem brala synovi přesnídávku, v lahvi jsem měla mlíko do letadla. Nekontrolovali mi to. Bylo to ale zbytečné brát, protože jako infant dostal v letadle malou přesnídávku, ovocnou šťávu a maso-zeleninovou skleničku. Jo a lítal po celém letišti, protože kočár jsme poslali s kufry. V letadle si hrál s dalším chlapečkem, takže pohoda.
Brala jsem nejake hracky, ale nebylo nic potreba, ono ji bavilo jen tak koukat. V letadle pak vyhazela casaky, ozuzlala housku a usnula, leteli jsme vecer 3,5h
Ahojky maminky. Prosím v neděli letíme s ročním prckem letadlem na dovolenou. Nějaké typy a rady jak přežít dobu na letišti a poté cestu letadlem?? A ještě jestli mi dovolí vzít na palubu lahvičku s čajem a mlékem. Děkuji za jakékoliv odpovědi