Roční prcek a letadlo, tipy a rady

dvorga
10.7.14 21:06

roční prcek a letadlo

Ahojky maminky. Prosím v neděli letíme s ročním prckem letadlem na dovolenou. Nějaké typy a rady jak přežít dobu na letišti a poté cestu letadlem?? A ještě jestli mi dovolí vzít na palubu lahvičku s čajem a mlékem. Děkuji za jakékoliv odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2053
10.7.14 21:12

Piti vzit muzes - bud si ho vemou vedle na otestovani nebo se ty nebo mimino pres nima napijes. Pokud budou kontrolovat…
Jinak vemte male hracky na zabaveni - ja nakoupila male auticka atd. Nevim jak je let dlouhy ale pri kratkem - 2 hodiny - maly koukal kolem sebe a uteklo to rychle ;-).
Stastnou cestu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.7.14 21:15

Já jsem brala synovi přesnídávku, v lahvi jsem měla mlíko do letadla. Nekontrolovali mi to. Bylo to ale zbytečné brát, protože jako infant dostal v letadle malou přesnídávku, ovocnou šťávu a maso-zeleninovou skleničku. Jo a lítal po celém letišti, protože kočár jsme poslali s kufry. V letadle si hrál s dalším chlapečkem, takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
10.7.14 21:21

Brala jsem nejake hracky, ale nebylo nic potreba, ono ji bavilo jen tak koukat. V letadle pak vyhazela casaky, ozuzlala housku a usnula, leteli jsme vecer 3,5h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí