Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, potřebuju se poradit. Dceři (14 měsíců) poslední 4 dny se objevují červené mapy okolo uší, každý den a zhruba po 40 minutách zase mizí. Jinak je bez teplot, bez jakýchkoliv známek nemoci a nové potraviny jsme taky nezařazovali, aby to byla alergická reakce. Máte někdo zkušenost? Přikládám foto
Jeste prikladam odkaz…
https://www.mudrmilkovicova.cz/…stata-utoci/
Borelióza mě taky napadla… Dceři se udělal flek na tváři, občas zmizelo, občas se udělalo jinde, různě cestovalo po obličeji… Jinak jí absolutně nic nebylo, nakonec jsem došla na krev a borelióza… Bylo to v zimě, ona s tím odlyzovala dvoje hory🙈
@Janadel
boreliový flek by fakt, ale fakt po 40 minutách sám od sebe nemizel
zakladatelko, nejspíš zuby, jedno z mých dětí přesně tohle mívalo od zubů. když se mu prořezávaly
jestli dítěti nic není, fakt bych asi neřešila
Naše děcka také červenaly.
Mladší tedy měla dlouhodobě červené tváře v rámci dnů a týdnů. Neřešila jsem to, protože děti bývají červené.
Nakonec to měla z histaminu ve stravě - některých druhů jídel.
@Evkad píše:
Naše děcka také červenaly.Mladší tedy měla dlouhodobě červené tváře v rámci dnů a týdnů. Neřešila jsem to, protože děti bývají červené.
Nakonec to měla z histaminu ve stravě - některých druhů jídel.
jj, některé děti jsou takové…rudnoucí
tohleto moje, s těmi fleky bylo přesně ten typ, v létě různě rudlo, různé fleky, rudé tvářičky, jen tak a rudlo mi takhle pak od zubů, kulovitý sytý flek
hodně bejvalo uřícené, zpocené, pak pilo, ne pilo, lemtalo, ostatní děti si decentně TROCHU lokly vody, tohle lemtalo po litrech, prostě takový typ…pořád žízen
naštěstí klepy klep…žádná alergie, intolerance nic…ani náznak, není nijak alergické, snese vše, jakoukoliv potravinu a z rudnutí i uřícenek už dávno vyrostlo