Ročnímu dítěti se objevují a mizí fleky

32
10.8.23 16:55

Ročnímu dítěti se objevují a mizí fleky

Ahoj maminky, potřebuju se poradit. Dceři (14 měsíců) poslední 4 dny se objevují červené mapy okolo uší, každý den a zhruba po 40 minutách zase mizí. Jinak je bez teplot, bez jakýchkoliv známek nemoci a nové potraviny jsme taky nezařazovali, aby to byla alergická reakce. Máte někdo zkušenost? Přikládám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1730
10.8.23 19:14

Tohle dela i borelioza, nemohla mit nekde kliste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
10.8.23 19:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
10.8.23 19:30

Borelióza mě taky napadla… Dceři se udělal flek na tváři, občas zmizelo, občas se udělalo jinde, různě cestovalo po obličeji… Jinak jí absolutně nic nebylo, nakonec jsem došla na krev a borelióza… Bylo to v zimě, ona s tím odlyzovala dvoje hory🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
10.8.23 19:35

@Janadel
boreliový flek by fakt, ale fakt po 40 minutách sám od sebe nemizel

zakladatelko, nejspíš zuby, jedno z mých dětí přesně tohle mívalo od zubů. když se mu prořezávaly

jestli dítěti nic není, fakt bych asi neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
10.8.23 19:55

Naše děcka také červenaly.

Mladší tedy měla dlouhodobě červené tváře v rámci dnů a týdnů. Neřešila jsem to, protože děti bývají červené.
Nakonec to měla z histaminu ve stravě - některých druhů jídel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
10.8.23 20:17
@Evkad píše:
Naše děcka také červenaly.Mladší tedy měla dlouhodobě červené tváře v rámci dnů a týdnů. Neřešila jsem to, protože děti bývají červené.
Nakonec to měla z histaminu ve stravě - některých druhů jídel.

jj, některé děti jsou takové…rudnoucí
tohleto moje, s těmi fleky bylo přesně ten typ, v létě různě rudlo, různé fleky, rudé tvářičky, jen tak a rudlo mi takhle pak od zubů, kulovitý sytý flek

hodně bejvalo uřícené, zpocené, pak pilo, ne pilo, lemtalo, ostatní děti si decentně TROCHU lokly vody, tohle lemtalo po litrech, prostě takový typ…pořád žízen

naštěstí klepy klep…žádná alergie, intolerance nic…ani náznak, není nijak alergické, snese vše, jakoukoliv potravinu a z rudnutí i uřícenek už dávno vyrostlo

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky