Rodičák, kolik budu mít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
U první jsem to brala tak, že mateřská je přibližně do půl roku dítěte. Tak jsem si nechala mateřskou na 30 měsíců (v té době 10 tisíc) a teď mi to vyjde hezky do jejích 3 let. Počítala jsem ale i s tím, že by mi tam měsíc, dva nemusely vyjít.
S druhým to mám v plánu stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle toho kdy ti končí mateřská si napočítej, kolik měsíců ti bude zbývat DO TŘÍ LET věku dítěte, ne na tři roky.
Tzn, že po skončení mateřské je to nějakých 30 měsíců. Tzn 350 tisíc děleno 30 je cca 11666.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně je „vtipné“, že už měsíc dopředu víš, kdy budeš rodit císařem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše: Více
Já to vím ddokonce 2 měsíce předem. Samozřejmě pokud se rozrodím dříve, tak to bude jinak, ale plánované datum už mám.
- Citovat
- Upravit
@mamina2017 Ano, protože je to plánovaný císař.
Samozřejmě se můžu rozrodit dřív, to neříkám. Ale nemělo by se to stát, už tak je to 14 dní před termínem porodu.
Mně zase přijdou „vtipné“ tyhle komentáře o ničem, které neodpovídají na otázku.
Příspěvek upraven 27.07.24 v 11:00
- Citovat
- Upravit
Až se narodí tak si spocitas únor 2025 až do měsíce jeho třetích narozenin a tím počtem měsíců vydelis 350tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi těhotenský mozek, ještě jsem neporodila, alr řeším jak to bude a ztrácím se v tom 🙈 25.7 nastupuji na mateřskou, ta by měla byt 28 týdnu. Což je tedy podle mojich výpočtů do 5.2.
Dítě se má narodit císařem 23.8. Rodičák je teď 350 000 a může být jen do 3 let věku dítěte.
No prostě jsem se v tom zamotala a nevím na kolik si pak rodičák nastavit 🙈 🙈 🙈 normálně počítat umím 🤷♀️ ale teď se v tom nějak ztrácím.