Rodiče a vysvědčení

Anonymní
25.1.24 19:10

Rodiče a vysvědčení

Ahoj, chodím do 9. třídy. Budu mít na vysvědčení 3 dvojky z matiky, fyziky a ajiny. Bojím se, že se to rodičům nebude líbit, já jim ještě neřekla, co přesně budu mít, měla jsem v nějakých předmětech známku mezi. Bojím se, že je zklamu, ale já jsem na vysvědčení pyšná, mám z toho dobrý pocit.
Hlavně to vysvědčení se píše na přihlášky.
Vynadali byste vašemu dítěti za tyhle známky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
402
25.1.24 19:13

Na známkách v životě vůbec nezáleží a pokud jsou tvoji rodiče rozumní, tak to vidí úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
25.1.24 19:15

Co já bych dala za tyto známky :kytka:
Je to krásný výkon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
25.1.24 19:16
@Anonymní píše:
Ahoj, chodím do 9. třídy. Budu mít na vysvědčení 3 dvojky z matiky, fyziky a ajiny. Bojím se, že se to rodičům nebude líbit, já jim ještě neřekla, co přesně budu mít, měla jsem v nějakých předmětech známku mezi. Bojím se, že je zklamu, ale já jsem na vysvědčení pyšná, mám z toho dobrý pocit.

Neblbni, máš krásný vysvědčení, jsi šikovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
25.1.24 19:19
@Anonymní píše:

To vaše škola nemá žádný online systém, já občas věděla známku dřív, než dítě.

Jako rodiči by mi záleželo na tom, jaké jsou tvoje schopnosti, píle a snaha a kam po základce chceš směřovat. Známky mě nikdy nezajímaly, ale flákání a neznalost by mě nepotěšili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10087
25.1.24 19:20

Ne, nevynadám dítěti ani za horší známky. Jednak celé pololetí vím, jak na tom je a vysvědčení není překvápko a hlavně vím, jak moc makalo/nemakalo a že některé dvojky stály mnohem víc sil než jiné jedničky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327
25.1.24 19:20

Tři dvojky je krásné vysvědčení, nedělej si hlavu :hug:
Navic rodičovstvo asi ma přehled ze školy on-line, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.1.24 19:23
@Anonymní píše:

Syn má podobné v 6 třídě a chválím ho. Na druhém stupni beru dvojky jako v pohodě a i trojky jsou někdy skvělé. Záleží na dítěti zda se snaží a nebo na to peče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.24 19:34

Nenadávala bych. Dcera v deváté teď o chlup utekla trojce. Pokazila si jeden předmět, jak bylo teď moc testů a velký tlak. I čtyři velké testy za den. Takže hrozila jedna jediná trojka. Uklidňovala jsem ji, že o nic nejde. Ať to furt neřeší. Pro jednu trojku se svět nerozpadne a nikoho to zajímat nebude. Pořád má krásný průměr. Od minulého týdne to furt řešila. Ale ona to vnímala, že je to křivda. Když spolužačka se stejným průměrem má dva. Že učitelka přivřela oči, ještě byla milá. A na naši nepříjemná. Včera se do situace vložila třídní a přimluvila se, že celý půl rok makala a viditelně nedala ten tlak v lednu, že bez trojky bude mít vyznamenání. Tak dnes na úplně poslední chvíli známku přepsala. Do dneška muselo být u nás zapsáno v on-line vysvědčení. Ale musí holka počítat, že co ji teď ubrala, tak v červnu ji to nejspíš připočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37288
25.1.24 19:39

V devitce 3 dvojky jsou fajn výkon :) co bych za to dala u tretaka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12911
25.1.24 19:39
@Kasandra159 píše:
To vaše škola nemá žádný online systém, já občas věděla známku dřív, než dítě.Jako rodiči by mi záleželo na tom, jaké jsou tvoje schopnosti, píle a snaha a kam po základce chceš směřovat. Známky mě nikdy nezajímaly, ale flákání a neznalost by mě nepotěšili.

Miluju, když mají dospělí na děcka nároky, které nedokážou sami splnit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21956
25.1.24 19:47

Ani jedno z dětí jsem nikdy nekárala za známky. Spíše jsme probrali, proč se třeba daný test nepovedl. Každopádně já mám online přehled o prospěchu, takže mě nic nemůže překvapit. Netrap se tím, je to opravdu moc hezké vysvědčení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
25.1.24 19:55

Netrap se, mas krasne znamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.24 19:58

Nám dávají vysvědčení na bakaláře až v den, kdy se to vysvědčení dostává. Takže to tam jěště ted není

• Citovat
  • Upravit
33039
25.1.24 20:17
@Anonymní píše:
Nám dávají vysvědčení na bakaláře až v den, kdy se to vysvědčení dostává. Takže to tam jěště ted není

Jsou tam průměry. Sice se mohou učitelé přiklonit i mimo, když je to mezi, ale celkem to bude sedět. Já teda mám přehled o známkách dětí, nějaké překvapení nečekám.
Za 3 dvojky bych byla happy, krásné vysvědčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí