Rodičovský příspěvek - Havířov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodičovský příspěvek - Havířov
Ahoj holky. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli nejste některá z Havířova a zda vám už přišel rodičovský příspěvek. V prosinci mi skončila mateřská a za leden bych měla dostat první rodičovskou. Zatím nic nepřišlo a vyřízené mám všechny potřebné papíry. Kdy dnes už asi úřad práce odesílá rodičovskou? Kamarádka mi říkala, že na začátku měsíce, tedy už bych ji měla dávno mít. Snažila jsem se najít si na netu tel. číslo, ale zatím jsou v tom zmatky a dovolám se pořád jen na úřad práce, kde vyřizují nezaměstnanost, ale rodičák nee, protože je v jiné budově někde na magistrátě a tam nikdo číslo nezná
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,ja jsem na tom úplně stejně. Kamarádka si to vyřizovala až v lednu a už má penízky na účet a já jsem to udělala v prosinci a nic mi nepřišlo.. Ještě mě napadlo, jestli to nedělají podle příjmení… ona je na H a já na S…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, konečně jsem se dobrala toho správného tel. čísla na paní, která mě má na starosti, ale samozřejmě mi to tam při pátku nikdo nebere
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evish, tak jak jsi dopadla, když jsi volala? Já pořád mateřskou nemám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nedostala na ucet vubec nic a to vsichni okolo dostali na ucet komercky. tak nechapu co se deje.
- Citovat
- Upravit