Poradna duly
Jana Čurdová
Kolik je tady čekatelek s termínem v září 2005
![]()
Jéééééé, to je ještě hrozně brzo - podle mě o většině zářijových děťátek maminy ještě pořádně neví. Nebo jo? Já budu rodit až v říjnu - teda jestli tento měsíc otěhotním!!! ![]()
Pa, Jana
Jéé, já rodila v září 2004. Je to nádherný měsíc na porod. O mimísku jsem se dověděla 8.1.2004. Vyčkej, některé maminky o mimíscích opravdu ještě nemusí vědět. Hodně štěstí a krásné miminko, aspoň tak jak je to moje ![]()
Radka a Kubíček
Já myslím, že zase tak brzy není…já mám potvrzený termín v polovině měsíce…a napjaté čekatelky jsou v diskusi taky vítány ![]()
Ahoj, já mam termin 6.9. 2005. Dneska jsem byla u doktora a pristi utery jdu na ultrazvuk. Tak se moc moc tesim.
Tehu jsem zjistila 3.1.2005 testikem ![]()
Doma mam uz 21 holcicku Kacenku.
Jarca 6tt
Tak to Ti moc gratuluju, já jsem to zjistila 2.1. - taky citlivý testík - termín mám týden po Tobě…a na první ultrazvuk jdu za týden v úterý 18.1. - a už se moc těším…
No a doma mám ještě nastávajícího „staršího bráchu“ Martínka, kterému je teď 2,5 roku. On o miminko škemrá už pár měsíců ![]()
Nechcete se přidat k srpňátkům?
Jsou tam už jedno nebo dvě zářijátka jestli se nepletu. Stejně bude někdo přenášet a někdo porodí dřív tak se to bude překrývat. A čím nás bude víc tím víc bude příspěvků až budou miminka a bude míň času na psaní. A i snažilky jsou vítané, aspoň nebudu sama a líp se u těhulek nakazíme těhubacili.
![]()
Eliška a batole Kamča
Ja uz jsem se k srpnatkum nacpala… asi pred pul hodkou…mozna ctvrt ![]()
Jarca
ahojky,tak já mám termín 8.9. a zjistila jsem to testíkem 27.12.mám doma už jednoho dvouletého prcka(31.12.2002) a na sono jdu ve čtvrtek,tak snad vše bude dobrý a budeme se tu vídat častěji.pá mahogany
Ahoj, těhulky, já mám termin 5.9. 2005. Tehu jsem zjistila 3.1.2005 testikem a 6.1. potvrzeno dr. Na další ultrz. jdu opět ve čt 13.1. Moc se těšíme. Snažili jsme se od 08/2003. Holky, hlavně ať nám to dobře dopadne.
Zuzajde
5tt
Holky, mám dotaz…je to sice moje druhé těhotenství, ale mezitím jsem měnila gynekologa, tak k současné paní doktorce půjdu do poradny poprvé…při objednání prvního vyšetření na UZ mi sestra řekla, že mám být „klasicky připravena na vyšetření“ - tj. vyprázdněná a půl hodiny před tím do sebe nalít půl litru vody…slyšely jste o tom někdy??? Já jsem na ten požadavek „koukala jako vrána“… ![]()
Tohle mi ještě nikdy nikdo neřekl…tak bych se nerada někde ztrapnila…
Ahoj,
me doktor dela uz novy UZ, tedy ten vnitrni a nemusim byt napita ani vyprazdnena… Je pry presnejsi.
Nyni jsem tedy jeste nebyla ale u prvniho tehu jsem jich nekolik podstoupila. Delal vysetreni i pres brisko.
Jarca
Takže jde jenom o přesnost toho přístroje? To jsem nevěděla…Díky
Srandisko,
nevím, jak je to s tím vyprázdněním, o tom mi zatím nikdo nic neříkal, ale hodně vody je dobré vypít proto, že močák pak nadzvedne dělohu a UTZ jde líp udělat sondou kterou ti jezdí po bříšku. Když nemáš naplněný močák tak to někdy jde velice špatně vidět a obvykle se pak vyšetření dělá vnitřní sondou. A někteří doktoři co jsem tu zatím tak četla vnitřní sondu nemají ...... Tak tolik o tom vím já…
Přeji vám samé dobré výsledky a čiperné fazolky !
Veronika z červenčátek