Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj všem, vím, že toho tu je hodně, ale nějak sem tam nenašla konkrétní info, tak kdyby někdo věděl budu ráda.
Chtěla bych se synem někam mezi děti. Je mu 16m a sám nechodí tak aby tam byly i mladší děti.
Děkuji. ![]()
Třeba centrum Lefík v Holešovicích, to je obrovská herna s odrážedlama, velikým pískovištěm, trampolínou apod. Pak jsou Kroužky na Vltavěněkde v Braníku, tam jsem nebyla. Dál třeba Človíčkov na Budějovické v OC a v dalších OC jsou také dětské herny. Pak je spousta mateřských center, stačí vyhledat ![]()
no právě hledám a nenacházím.
nějaké stránky jsem našla, ale rada bych něco kde máte zkušenosti.
ten lefík vypadá dobře.
www.lefik.cz, www.koalacafe.cz, ráda chodím do Arkád - tam je moc hezký koutek, na Zličíně v Metropoli býval Človíčkov, teď tam bude otevřen fungl nový dětský koutek, www.krouzkynavltave.cz - hodně lidí, ale je to taky prima
V Lefikovi jsme byli a Adelka si tam moc vyhrala.Spala,jak zabita.
Krouzky na Vltave jsou take moc hezke,ale je tam pomerne dost deti.Aspon tedy v herne uvnitr,ktera je mala.
Pak jsme jednou byli na Barrandove v materskem centru,vic jsme nestihli.
KOukni sem:
http://www.materska-centra.cz/…/co-jsou-mc/
No prave, nejlip by chtelo upresnit Prahu, ja treba bydlim na Zizkove a mam rada nase blizke MC Nova trojka
to je moje srdcovka, ale chodim hodne i do Veverky.
Pak jsou tady asi dalsi tri, takze pokud chces treba nejake mensi MC, kde je herna, ale i cviceni, kurzy, prednasky a tak, ne vylozene „hernu“ nebo nejaky vetsi koutek, tak se mrkni na netu ve sve ctvrti ![]()
ZelvaVeruna píše:část prahy mi je jedno protože stejně do té prahy musím dojet a pak už jsem psala, že bych ráda zkušenosti kam maminky rády chodí a kde je to fajn a to z netu fakt nezjistím.
No prave, nejlip by chtelo upresnit Prahu, ja treba bydlim na Zizkove a mam rada nase blizke MC Nova trojkato je moje srdcovka, ale chodim hodne i do Veverky.
Pak jsou tady asi dalsi tri, takze pokud chces treba nejake mensi MC, kde je herna, ale i cviceni, kurzy, prednasky a tak, ne vylozene „hernu“ nebo nejaky vetsi koutek, tak se mrkni na netu ve sve ctvrti
holky a doporučíte mi něco na P6,P5 -anděl, mám dvojčata,tak to mám trošku horší na dopravu …
Také jsem nedávno začla o5 pracovat, akorát nemám babičky na hlídání, tak jsem malého dala do centra na Pankráci jmenuje se Honzík. mají úplně bezva programy pro děti…a ikdyž je ten můj skřítek maminčák, zabaví ho tam tak, že než si stačí všimnout, že jsem pryč, vyzvedávám si ho ![]()
Muzu se zeptat jake to bylo na tom Barandove? bydlim na Smichove a uz jsem o nem premyslela ale stálejsem jaksi nenasla odvahu to zkusit co kdyby tam…:)diky moc
![]()