Rodinné pasy - podpis
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodinné pasy - podpis
Dnes nám došel rodinný pas
http://www.rodinnepasy.cz/
vtipně po dovolené, ale co už ![]()
Chtěla jsem se zeptat na kartičce píšou že je nutné doplnit jméno držitele(hůlkovým písmem) a v přiložených papírech zas že máme kartičku podepsat. Nevíme jestli máme napsat jméno a pak ještě podepsat, nebo hůlkovým písmem stačí jméno, ale to přece není podpis? ![]()
Jak to máte vy?
Děkuji za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj-já nad tím taky váhala, tak jsem tam pak napsala oboje vedle sebe, ať si vyberou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mam podpis tiskaci asi je to jedno protoze se nam stejne stava ze chteji OP na overeni totoznosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám kartu vůbec podepsanou, nikdo se na ni z druhé strany zatím ani nepodíval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji tak já tam napsala tiskacím jméno a pod to se podepsala a je ![]()
Včera už jsme ho využila na koupáku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za jak dlouho po registraci Vám pasy došly? Registrovala jsem na konci ledna a stále nic nedošlo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bejbyy Díky, tak počkáme…mají tam právě psáno že do měsíce…a ono pořád nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla by být podepsaná, uplatňovala jsem na ni slevu nedávno a musela jsem ji podepsat, prodavacka jinak nedala. Podepisuje se klasicky psacím, tak jako bankovní karta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.