Jak často jezdíte na rodinné výlety a akce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My výletujeme 2× do týdne, v sobotu a v neděli.
Opravdu vyjímečně jsme doma, to jen, když už není zbytí a je potřeba odpočinku.
A to já si moc neodpočinu, protože nevydržím sedět (né, že bych nechtěla!) a tam vidím smítečko a hele, zase špinavý nádobí a zase si to děcko zašpinilo.. nevím co… takže pořád uklízím, tak i kvůli tomu jsem nerada doma, pořád bych musela něco dělat.
Manžel je taky válecí typ, ale je rozumnej a ví, že je blbost sedět doma.
Potřebuje ale velitelku, která poručí, že se jede! ![]()
A když náhodou není plán a jsme doma, tak pak mrčí, že víkend byl na prd, že jsme nic nezažili, nikde nebyli, že to rychle uteklo.
No a jelikož je manžel ten válecí typ, tak na výlet nejlépe autem ![]()
Je schopnej projet kus republiky a nevystoupit
![]()
Takže jo, beru, někam autem, ale pak kus pěcha.
Třeba do Lednice a pak procházka k Minaretu nebo Janovu Hradu.
Peníze moc neřešíme, prostě si je užíváme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jezdíme skoro každý víkend, máme pravidlo, že jeden den práce a jeden den výlet nebo nějaká akce, v létě té práci ale zas tolik nedáme. Manžel jede skoro vždycky taky a když je v práci, tak jezdím s dětma i sama, se ségrou a kamarádkama.
Já jsem právě chtěla trochu akčního manžela, protože sama jsem hodně akční, lenocha bych asi musela brzo zabít
Já jsem navíc vejletovací a cestovací typ, sedět doma by mě zabilo.
Peněz za zážitky mi líto není, když jsem pořád doma, tak sice dost ušetřím, ale zase je to podle mýho poněkud nudný život. Jsou to podle mě nejlépe investované peníze a když jich je méně, tak vždycky se dá vzít sebou pořádná svačina a vyhnout se restauracím, popř. koupit jen dětem nějakej nanuk a sobě nic. Nedávno jsme byli třeba ve skalách, sebou malej vařič a polívku, tam jsme si uvařili, i takhle se dá ušetřit.
Jako dítě jsme moc zážitků neměli, peněz bylo málo, dovolené skoro žádné a je fakt, že mi mé dětství přijde na zážitky chudé, furt jen s kupou dětí okolo paneláku…
- Citovat
- Upravit
@medvidek píše:
Ahoj Anonymko,
na výlety jezdíme sporadicky, do bazénu jednou za čas.
Co se týká peněz jedině ušetřit a potom nelitovat jejich útraty. Co s mužovou nechutí…to Ti neporadím. S pohodlností se dá jen stěží bojovat. Hodit řeč bez výčitek nikam nevede? Zkus to(promluvit si).
Ještě dodám, že máme kola, vozík za kolo tak občas jezdíme do okolí.(Tuhle jsme „zvládli“ 12 a půl km trasu
).
- Citovat
- Upravit
2× - 3× do měsíce někam vyrazíme. Jak tu někdo zmiňoval geocaching, tak taky hledáme a je to super. Od té doby i můj chlap, co nechápal, proč by měl jen tak někde chodit po lese je nadšený a jede kamkoliv. Já jsem raději v přírodě, máme psy, takže i na toto je geo ideální. Hrady, zámky zatím ne, syn je na to ještě malý a myslím, že by ho to nebavilo. Ale miluje vláčky, takže teď vedou různé zahradní železnice, dále různé akce pro veřejnost, kde je vše možné i pro děti, přítel je hasič dobrovolný, takže různé hasičské akce to synátora taky baví. Na netu se dá najít cokoliv. Přítel na nějaké výletování moc není, ale když to vymyslím a zorganizuju, jede a nemá problém. Co se peněz týče, něco to stojí, ale nejsou to až tak závratné částky a za ty zážitky to ráda dám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janica252 píše:
Tak já často jezdím s malou sama, ale to jedu ve všední den, kdy je přítel v práci, přes léto byl s náma jen jednoujeli jsme do zoo, kde ještě nebyl, tak chtěl jet taky, tak s tím jsem počkala až na jeho dovolenou. Do dinoparku taky chtěl jet s náma, ale to nakonec nevyšlo, měl neschopenku… Že by seděl doma a já jela s malou se moc nestává, jen když jdeme třeba na koupák
Jak často třeba??Jednou tydne? Kampak třeba?:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.