Rohožka co neodlétne při větru

1309
6.1.15 14:47

Rohožka co neodlétne

Ahojda, bydlíme v rod. domku, na hodně vysokém kopci, je tu poměrně větrno. Rohožku před vchodem vždy musíme nějak přichytit. Máte někdo tip na velkou rohožku z nějakého těžšího materiálu, aby tolik neodlétala? ne železná. Dík :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
6.1.15 15:14

Já jsem si koupila před vchodové dveře nějakou, že to má gumu ve spod, v Breno koberce, zatím mi neuletěla a za vchodovýma dveřima mám ještě jednu :D ale to spíš na parádu z ikey takový ovál tam měli teď v akci, tak jsem neodolala a koupila ji, že se mi líbila.

No a co koupit nějakou co má gumu a pak ji pro jistotu přichytit nějakým dekoračním velkým květináčem, ten uvnitř zatížit kamenem/cihlou nebo něčím, aby vítr nevzal i ten květináč, ale prostě dnem přichytit tu rohožku :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.1.15 15:18

Pred domovnimi dvermmi v panelaku jsme meli takovou zeleznou. Jakoby rost. Ale hnusny, teda
Jinak mi napadaji tako gumove s kulatyma dirkama.
My mame pred dvermi s hlinikovym ramem. Taky si nedovedu predtavit, ze by odletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
6.1.15 16:08

Mame tuto gumovou http://www.eshop-rohoze.cz/…oty-karwell/, koupenou normalne v nejakem hobby marketu za normalni penize, ne takhle drahou. Predtim jsme meli kovovy rost, ale vzhledem k detem jsem ho dala pryc, aby nebyl uraz. Tahle drzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
6.1.15 19:13

Dik vsem moc! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
25.4.19 17:14

@yourlady Je to stará diskuze, ale o to mě to zajímá víc. Jakou jste nakonec vybrala? A drží dodnes? Nebo už jste koupila několikátou? Mám podobný problém, občas se tu před barákem zvedne tak velký vítr (bydlíme u lesa pod polem), že nám uletí stan, převalí se stůl. Teď naposledy ulítla rohožka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.4.19 16:32

@kokomo Zdravím, kterou přesně máte? Na plac před domem bych asi něco takového: Jako žádná krása, ale fakt tu lítá všechno a potřebuju něco, co nám neuletí do lesa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný