Matrace pro dospělého, nechci pružinovou, zkušenosti

687
6.1.15 13:57

jakou matraci pro dospělého?

Prosím doporučte nějakou levnou matraci pro dospělého, která se vám osvědčila. Ne ale pružinovou. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
6.1.15 14:14

Každému se osvědčí něco jiného, jiný materiál, jiná tuhost atd. Každý jsme jiný, takhle těžko radit. Spíš se ptej kam zajít a kde dobře poradí a reagují na individuální potřeby.
Já za sebe doporučuju tento obchod, stačí si přeíst rezence na heurece. Nám se pán věnoval dvě hodiny a když jsme řekli, bereme tyhle matrace, tak nás zastavil a povídá: „nerozhodujte se teď, přijďte za týden, uvidíte“. My čučeli jak puci, kvůli naší spokojenosti riskoval, že už třeba za týden nepřijdeme, přitom v tom okamžiku jsme vytahovali peněženku.
Navíc je to komplet čeká výroba.
http://www.spime.cz/
 http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/

Podotýkám, že jsme na matrace extrémně náročná, za 6 let jsou tohle naše 4. matrace a teprve teď jsme spokojení.

Edit: Kupovali jsme od nich i dubovou postel Brussel, ale to asi nehledáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
6.1.15 15:05

@jessikka Postel už máme, teď „lovíme“ matraci :lol:
Ono bych spíš ocenila, než tu radu prodejce, tak to doporučení spotřebitele, protože pokud se ti matrace proleží za 2 měsíce, tak je to celkem problém a někde ti ani neuznají reklamaci atd. Četla jsem dokonce, že se někomu i rozjel velice brzo ten potah, pozatrhával a potrhal, aniž by se jednalo o mechanické poškození, na což se to kolikrát snaží prodejce uhrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.1.15 17:40

@sonique Tak si přečti tu heureku, co jsem dávala odkaz.

Jako můžu ti napsat, že líná pěna je super, ale až naše třetí matrace s línou pěnou vyhovuje. Nám. Vám bude něco jiného.

Já ti jako spotřebitel doporučuju tento obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný