Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dotaz je celkem jasný, v čem kvalitním prát bílou funkční bundu?
@anickadomnik já mam na obleční psaný prát v tekutém prášku bez aviváže…Ale kamarádka kupovala ve sportu funkční termo prádlo a jí řekli prát pouze v čisté vodě v ruce nebo ve spec. prášku v ruce který stál 400,– ![]()
Ja ted nejnoveji peru v novem Perwolu na funkcni obleceni… je totiz ze vsech tech specialnich prasku nejlevnejsi… Ale na to ses asi neptala, ze ![]()
Specialni tekute prasky koupis pak normalka ve sportovnich obchodech.
@Petruskabmw já mám psáno že můžu v pračce na 30 a prát v special cleaning solutions, bohužel konkrétní prášek nebo gel si pod tím neumím představit a nerada bych si bundu zničila
@Black Cat na ceně mi nezáleží, ale díky za tip jak na perwoll (ani jsem nevěděla že má nějaký extra na funkcní) i na obchody, u nás jsem se ptala v nordblancu a nic na praní neměli
zkusím tedy oběhnout ještě jiné obchody
@anickadomnik No special cleaning solutions jsou proste pripravky na funknci pradlo… Takze vsechno, co zachovava funkcnost membran… a samozrejme nepouzivat avivat…
Treba ten Perwoll Sport & Active pisou, ze " Tento speciální prací prostředek šetrný k vláknům a zachovává vlastnosti funkčních vláken a membrán, jako je prodyšnost, regulace vlhkosti, odolnost proti povětrnostním vlivům a rychlé schnutí.
![]()
@Black Cat takže jakýkoliv prášek/gel který má toto psané je vhodný? Já se asi ptám jak d.bil ale manžílek mi hned tak takovou novou krasavici nekoupí
![]()
Perwoll sport and activ nebo cokoli třeba z Hudy či jiného outdoorového sportu, Hannah atp., taky tam různé speciální prostředky na praní prodávají
@anickadomnik já všechno sportovní a péřové peru ve Sportwash… http://www.bundy-online.cz/…rt-wash-1-l/?…
Kupuju ho teda ne přes net, ale u nás v outdoorovém obchůdku…
Naposledy v Hortezu… http://www.hortez.cz/…rt-wash:468/
Příspěvek upraven 05.01.15 v 18:30
@anickadomnik Jo, musi tam byt napsane, ze to zachovava funkcnost membran…
Jak jsem psala, v kazdem vetsim sportovnim obchode to prodavaji za pokladnou… ale cena je dost vysoka. Jediny praci prostredek, ktery jsem nasla normalne v drogerii na membranove obleceni je ten Perwoll sport&active…
Taky pouzivam Perwoll sport &active, bez avivaze, krasne voni, a i tam je ze je to na funkcni pradlo s membranou