Světlá nebo tmavá dlažba?

2325
3.1.15 17:58

Světlá nebo tmavá dlažba ??

Právě řeším jakou dlažbu do kuchyně a pod krbová kamna. Ted je tam světle šedá. Mě by se strašně líbila světlejší (něco jako na obrázku) ale bojím se že budu jejím otrokem a bude na ní všechno vidět. Na kuchyni navazuje obývací pokoj s tmavší plovoucí podlahou-imitace dřeva.

Máte někdo světlou dlažbu a jste s ní spokojení? Musíte denně vytírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3863
3.1.15 18:00

Nevím jak dlažba, ale my měli tmavé podlahy a na tom bylo vše vidět. Teď jsme se přestěhovali a máme světlou podlahu a na ní není vidět nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.1.15 18:02

Bordel v domácnosti je většinou relativně světlý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.1.15 18:03

@elinka90 vážně je to potěšující zjištění :mrgreen: Hlavně se bojím kvůli krbovkám, z nich je bordel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
3.1.15 18:12

My máme světlou dlažbu pod krbem a na vytření je několikrát denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.1.15 18:16

@evill hm tak to se mi právě moc nechce, se zametením nebo vysátím počítám, ale vytírat po každém přiložení nechci :think:

Předpokládám že praktičtější bude dlažba matná že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
3.1.15 18:19

Ke krbovkám bych světlou dlažbu nepořizovala ani omylem. Naši mají a mamina to zametá/vytírá několikrát denně. My máme dlažbu světle-tmavou a už nikdy víc. Na té světlé je všechno vidět… Pořád sbírám vlasy, kdejaký smítečko tam září :zed: na těch tmavých je to vidět míň :nevim: jo a taky jsme měli chvíli krbovky, ale vytírat 3× denně se mi fakt nechtělo, tak jsme je zrušili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.1.15 18:24

@Verunecka289 rušit je nechci, ale nevím jaký zvolit kompromis aby se mi to líbilo a zárověn to bylo praktické :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
3.1.15 18:41

@Zupa tak to příjemnou zábavu ;) :lol: mě celkově vadilo, že je z toho hrozně bordelu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16267
3.1.15 18:45

Já myslím, že nezáleží na tom, jestli světlá nebo tmavá, ale spíš jestli je hladká a má nějaký vzorek. Na hladké jednobarevné bude vidět bordel ve světlé i tmavé variantě, na těch, které třeba imitují kámen, mají trošku vzorek a nepravidelné flíčky, tak bordel vidět není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
3.1.15 19:07

@Zupa Na tmavé ti pro změnu bude vidět prach :zed:…takže taky žádná sláva. Já bych šla spíše do světlejší…ale vyzkoušet, jestli na ní není vidět naprosto vše - myšleno každé smítko, kapka, šmouha.

Teď existuje imitace kamene nebo dřeva - to by mi připadalo jako nejpřijatelnější řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.1.15 19:13

@Jannnča o imitaci kamene jsem přemýšlela, dřeva ne to by se tlouklo s plovoučkou :think: rodiče, brácha i tchánovci mají snad všude terakotu takže nemám s čím srovnávat :mrgreen: a ráda bych dala něco originálnějšího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.1.15 19:43

My máme světle žlutou. Lehce lesklou. Máme dva psy, malý dítě. Na vytření je zralá x krát za den. Never more!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
3.1.15 20:00

@Zupa Tak hlavně dobře vyber…segra má v koupelně tmavě hnědou (s proužkem) a šílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
3.1.15 20:02
@Izzz píše:
My máme světle žlutou. Lehce lesklou. Máme dva psy, malý dítě. Na vytření je zralá x krát za den. Never more!!!

máme taky tak, přemýšlíme nad předlážděním, neb je to hrůza!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný