Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Black Cat jo, chce to se podívat, kolik je pracích dávek v jedné láhvi… třeba v Intersportu mají půllitrové balení jakéhosi přípravku za víc jak dvě stovky a je to na dvě praní… proti tomu je Sportash velmi levný… ten Perwoll stojí kolik a na kolik praní vyjde?
@Regina Hero Ja ted kupovala 1L Perwoll v akci za 2,70 eura. To baleni vyjde na 16 prani…
Na ceske to bude kolem 70,– Kc asi tak nejak baj voko… ![]()
@Regina Hero ten odkaz cos mi dávala mi právě drahý nepřijde, ale fakt je ten že bych dala i ty 200 na dvě dávky kdybych věděla že je to fakt dobrý
@anickadomnik píše:
@Regina Hero ten odkaz cos mi dávala mi právě drahý nepřijde, ale fakt je ten že bych dala i ty 200 na dvě dávky kdybych věděla že je to fakt dobrý
no právě to rozhodně tak dobré není… v poměru cena/výkon určitě ne… a v tom Hortezu koupíš i jednu dávku (takový pytlík) za 30 korun na jedno vyprání… to by ti možná teď stačilo, pokud nemáte toho sportovního oblečení víc… já v tom peru pro nás všechny softshellky, spodní termoprádlo a moiru, lyžařské oblečení a moje sportovní trika, co nosím do fitka, takže nám se ta láhev vyplatí… nevím, jestli to mají i jinde, já ten malej pytlíček kupovala zatím jen jednou, když jsem poprvé prala manželovu péřovku, od té doby už jen to velké balení…
@Black Cat píše:
@Regina Hero Ja ted kupovala 1L Perwoll v akci za 2,70 eura. To baleni vyjde na 16 prani…
Na ceske to bude kolem 70,– Kc asi tak nejak baj voko…
jo tys to nekupovala v ČR? Že by u nás měli něco na praní za 70 kaček, to se mi moc nezdá… tady to určitě bude dražší…
Budu se muset mrknout, ale nejspíš zůstanu u toho sportwashe… ten mám už odzkoušený…
Příspěvek upraven 05.01.15 v 18:44
@Regina Hero no já právě chci něco jen na tuhle bundu, tak mi na té ceně až tak nesejde, ale zase je bílá (jen blbec si s třema malejma dětma může koupit bílou bundu) tak abych jí neměla za chvíli šedivou a flekatou tak právě chci koupit to nejlepší
@Regina Hero V SR, to snad zas takovej rozdil byt nemuze…
Ale pisu, ze jsem kupovala to nejmensi litrove baleni…
@anickadomnik píše:
@Regina Hero no já právě chci něco jen na tuhle bundu, tak mi na té ceně až tak nesejde, ale zase je bílá (jen blbec si s třema malejma dětma může koupit bílou bundu) tak abych jí neměla za chvíli šedivou a flekatou tak právě chci koupit to nejlepší
jo, já zase s prťaty nosím nejraději bílé kalhoty… ale teda ty můžu vyprat ve všem, i v savu
![]()
@Black Cat a jo, jestli to mají na Slovači, tak to bude snad i tady… s těma eurama mě napadly spíš západnější sousedi, na Slováky jsem úplně zapomněla… ![]()
@anickadomnik píše:
Dotaz je celkem jasný, v čem kvalitním prát bílou funkční bundu?
ahoj pocházím z Rock Pointu ted momentálně na MD, poradím bud v Hudy nebo i v Hannahu, to jsou spicialky a tam ti prodejce poradí, ja osobni zkušenost mam se SportWasem stačí jej málo a je na všechny materiály a membrány. Možná ti bude prodejce nabízet i impregnaci, která neni marna neboť namocenim do vody se membrana sníží a začne po několika pranich promokat. Na bílou bundu bych použila ve spreji. Jeste malá připomínka zapnout hlavní zip, aby se pri schnutí nekroutil a lépe zajížděl. Tot vse ![]()
@Danikk jo že mám mít zapnutý všechny zipy je tam napsaný
nad tou impregnací jsem taky přemýšlela, tak myslíš že je dobrá?
@anickadomnik píše:
@Danikk jo že mám mít zapnutý všechny zipy je tam napsaný![]()
![]()
nad tou impregnací jsem taky přemýšlela, tak myslíš že je dobrá?
určitě pokud to neni pouze na chození po městě a využití je i na sport. Ten SportWash je 18 dávek a jedna dávka je na jednu pracku ne jak některé přípravky na ks. To je pak dráhy praní.