Rok studií v usa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25071
11.5.25 16:19
@Pudloslava píše: Více

Tak určitě. :mrgreen: A tohle napíše lékařka, vysokoškolsky vzdělaná osoba! Jsem se v tobě docela zklamala. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P25
8
12.5.25 20:51

.

Příspěvek upraven 05.10.25 v 17:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
12.5.25 20:52
@P25 píše: Více

tak člověk od někoho, kdo chce studovat v zahraničí, očekává nějakou úroveň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2113
12.5.25 22:07
@stinga píše: Více

No, já bych hlavně očekávala, že česky se v USA stejně nedomluví, takže je vcelku fuk, jak ji ne/zvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
12.5.25 22:15
@lucad77 píše: Více

Dneska můžou být modelky tlusté a studenti blbí, to nevíš? :lol:

• Citovat
  • Upravit
80318
12.5.25 22:18
@sysi píše: Více
že by v USA také přestali používat interpunkci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P25
8
12.5.25 23:51

@stinga
Tak já se doopravdy omlouvám ale tady mi je upe jedno jak píšu plus mám ještě 3 roky na to to zlepšit….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P25
8
13.5.25 00:20

@lucad77 Dobrý den, a vy máte nejspíš nějaký problém, jelikož jediný, co teďka děláte, je, že řešíte, jestli děcko píše čárky na úplně random web, a urážíte ostatní. A tak mě zajímá, jestli máte teda zkušenost se studiem v zahraničí, anebo vás baví jen rýpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25071
13.5.25 07:23
@P25 píše: Více

Koho jsem kde urazila? Jmenuj konkrétně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2113
13.5.25 10:19
@stinga píše: Více

A tobě se z klávesnice ztratila velká písmenka? :roll: Jsme na kecacím webu, na těch spousta lidí (včetně mně, přiznávám) píše jak prase. Tak, jak by si ve škole nebo v oficiálních dokumentech nedovolila. Někdo nepíše čárky, jiný začíná věty malými písmenky, další polovinu slov píše českoanglicky, sem tam někdo sází i-y podle nálady a nejspíš většina si na mobilech nehlídá automatické opravy, takže občas do diskuze kliknu čistě ze zvědavosti, o čem že má vlastně být. Navíc nikde není psáno, že studovat v USA mohou pouze lidé geniální. I tam mají studenti různou úroveň. MMCh můj dyslektický, dysgrafický, dysortografický syn má psaný projev v češtině dost příšerný. Angličtinu (i němčinu, na základce) v psané i mluvené podobě zvládal naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze