Rok studií v usa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pudloslava píše: Více
Tak určitě.
A tohle napíše lékařka, vysokoškolsky vzdělaná osoba! Jsem se v tobě docela zklamala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P25 píše: Více
tak člověk od někoho, kdo chce studovat v zahraničí, očekává nějakou úroveň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
No, já bych hlavně očekávala, že česky se v USA stejně nedomluví, takže je vcelku fuk, jak ji ne/zvládá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Dneska můžou být modelky tlusté a studenti blbí, to nevíš? ![]()
- Citovat
- Upravit
@sysi píše: Víceže by v USA také přestali používat interpunkci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga
Tak já se doopravdy omlouvám ale tady mi je upe jedno jak píšu plus mám ještě 3 roky na to to zlepšit….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 Dobrý den, a vy máte nejspíš nějaký problém, jelikož jediný, co teďka děláte, je, že řešíte, jestli děcko píše čárky na úplně random web, a urážíte ostatní. A tak mě zajímá, jestli máte teda zkušenost se studiem v zahraničí, anebo vás baví jen rýpat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
A tobě se z klávesnice ztratila velká písmenka?
Jsme na kecacím webu, na těch spousta lidí (včetně mně, přiznávám) píše jak prase. Tak, jak by si ve škole nebo v oficiálních dokumentech nedovolila. Někdo nepíše čárky, jiný začíná věty malými písmenky, další polovinu slov píše českoanglicky, sem tam někdo sází i-y podle nálady a nejspíš většina si na mobilech nehlídá automatické opravy, takže občas do diskuze kliknu čistě ze zvědavosti, o čem že má vlastně být. Navíc nikde není psáno, že studovat v USA mohou pouze lidé geniální. I tam mají studenti různou úroveň. MMCh můj dyslektický, dysgrafický, dysortografický syn má psaný projev v češtině dost příšerný. Angličtinu (i němčinu, na základce) v psané i mluvené podobě zvládal naprosto v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit