Specka Ostrava

4
5.5.25 22:05

Specka Ostrava

Ahojte, je prosím zde někdo, kdo na studuje na Ostravské specku kombinovane? Pokud ano, jaké byly prijmacky? A jak se zvládá studium? Zachvili mě to čeká a je to můj sen se dostat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.6.25 22:43

Teď jsem dokončila NMgr, dokonce se mi podařilo odstátnicovat na červený diplom. Přijímačky se dají, ale neberou moc lidí (cca 20 lidi z 350), je vcelku velký zájem…Studium se dá v klidu zvládnout ( mam tři děti a práci), ale rozhodně není lehké, ale určitě je spousta těžších škol. Od státnic vyletělo 11 lidí z cca 32 (deňáci i dálkaři dělali statnice dohromady, nás dálkařů šlo v řádném termínu jen pár, ostatní si to prodloužili…).

• Citovat
  • Upravit
6231
8.6.25 00:56
@Anonymní píše: Více

Gratulujem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.7.25 18:19

jeeeeeee moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Ja nakonec nastupuji na pecku od září.. je mi 34 let 3 děti, Prace, tak Sand to zvládnu.. :think: ale musím, rada bych taky Mgr. tak Sand to zvládnu nebude to legrace… Trosku se bojím :D mužů se zeptat, je tam i angličtina, jako povinný předmět? A jací jsou vučijící? Dá se s němu domluvit? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.25 20:23

@Papra, děkuji. Zvládneš, neboj. Ano, Aj tam je, ale na OSU se na ní nekončí, zvládnou v 99% všichni. Většinou se s přednášejícími dá domluvit, někteří jsou nároční, ale to tak bude všude. Určitě doporučuji nepodcenit přípravu k doc. Franiokovi a profesorce Ludíkové. ;)

• Citovat
  • Upravit
4
21.8.25 23:09
:kytka:

Příspěvek upraven 21.08.25 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.8.25 23:12

21.8.25 23:09
0
Dekuji. Zkusim to, za to nic nedam. :))) pana F. Zatim nemam v 1.rocniku ale pani L. anoooo a uz jsem slysela od vice lidi, ze na ni pozor :) Kdyby jste mela material a chtela jo treba prodat :D rada se ho ujmu. :oops: a z čeho prosim byly závěrečné z te Aj? Dekuji. ( pokud je pro Vas lepsi i ohledne kdyby jste posílala dal ten materiál :) nechám na sebe email : paprokovaandrea@gmail.com, aby jsme se lépe domluvili) moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.25 18:44

Materiály, nevím jaké… něco mám uložené, ale hodně skript bylo na portále v dokumentech ke stažení… Já byla ještě stará akreditace, teď už to máte jinak… Ludikovou jsem měla až na NMgr. Aj můžu sloužit až v NMgr. a tam nám přímo říkala, co bude chtit… navíc, je tam více přednášejících, každý má jiné požadavky… Ale prý v Aj neni nikdo kdo by neudělal… Co se nemění, jsou požadavky od Franioka a to ti pak můžu klidně materiály dát…ty mám ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze