Specka Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Specka Ostrava
Ahojte, je prosím zde někdo, kdo na studuje na Ostravské specku kombinovane? Pokud ano, jaké byly prijmacky? A jak se zvládá studium? Zachvili mě to čeká a je to můj sen se dostat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Teď jsem dokončila NMgr, dokonce se mi podařilo odstátnicovat na červený diplom. Přijímačky se dají, ale neberou moc lidí (cca 20 lidi z 350), je vcelku velký zájem…Studium se dá v klidu zvládnout ( mam tři děti a práci), ale rozhodně není lehké, ale určitě je spousta těžších škol. Od státnic vyletělo 11 lidí z cca 32 (deňáci i dálkaři dělali statnice dohromady, nás dálkařů šlo v řádném termínu jen pár, ostatní si to prodloužili…).
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
jeeeeeee moc gratuluji
![]()
Ja nakonec nastupuji na pecku od září.. je mi 34 let 3 děti, Prace, tak Sand to zvládnu..
ale musím, rada bych taky Mgr. tak Sand to zvládnu nebude to legrace… Trosku se bojím
mužů se zeptat, je tam i angličtina, jako povinný předmět? A jací jsou vučijící? Dá se s němu domluvit? Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Papra, děkuji. Zvládneš, neboj. Ano, Aj tam je, ale na OSU se na ní nekončí, zvládnou v 99% všichni. Většinou se s přednášejícími dá domluvit, někteří jsou nároční, ale to tak bude všude. Určitě doporučuji nepodcenit přípravu k doc. Franiokovi a profesorce Ludíkové. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
21.8.25 23:09
0
Dekuji. Zkusim to, za to nic nedam.
pana F. Zatim nemam v 1.rocniku ale pani L. anoooo a uz jsem slysela od vice lidi, ze na ni pozor
Kdyby jste mela material a chtela jo treba prodat
rada se ho ujmu.
a z čeho prosim byly závěrečné z te Aj? Dekuji. ( pokud je pro Vas lepsi i ohledne kdyby jste posílala dal ten materiál
nechám na sebe email : paprokovaandrea@gmail.com, aby jsme se lépe domluvili) moc dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Materiály, nevím jaké… něco mám uložené, ale hodně skript bylo na portále v dokumentech ke stažení… Já byla ještě stará akreditace, teď už to máte jinak… Ludikovou jsem měla až na NMgr. Aj můžu sloužit až v NMgr. a tam nám přímo říkala, co bude chtit… navíc, je tam více přednášejících, každý má jiné požadavky… Ale prý v Aj neni nikdo kdo by neudělal… Co se nemění, jsou požadavky od Franioka a to ti pak můžu klidně materiály dát…ty mám ![]()
- Citovat
- Upravit