Školení, kurzy ve školství

Anonymní
4.5.25 23:51

školení, kurzy ve školství

Ráda bych se zeptala, kde si vyhledáváte kurzy a školení, pokud pracujete ve školství? Bylo nám doporučeno absolvovat alespoň 2× do roka nějaké školení, nějaké možnosti nám posílá přímo ředitelka, ale ne vše mě zaujme, tak jsem se chtěla zeptat, kde se dají sehnat zajímavé kurzy nebo i webináře pro učitele MŠ, 1.st.ZŠ, asistenty pedagoga, vychovatele…
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3163
5.5.25 00:01

Kdekoliv na internetu. Zdarma mívá školení NPI. Já preferuji webináře (nechce se mi jezdit do krajského města). Loni jsem jich absolvovala asi 20, všechny zdarma. Placené hodně vybírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
5.5.25 03:47

V různých FB skupinách pro pedagogické pracovníky bývají odkazy, pokud se Ti nechce hledat na širém internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
5.5.25 06:13

V dnešní době je spousta webinářů zdarma, absolvuji cca každý týden něco. Projeďte weby nakladatelství učebnic, které používáte - Např. Taktik, Nová škola apod…
Plus si sama platím např. Canva apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.5.25 06:25

Škola má katalog, kde je nabídka pro náš kraj. Nebo si můžeme vyhledat, kde chceme.
Jedu individuálně své doplňující studium (rozšíření kvalifikace). Potvrzení jsem do své složky odevzdala. Takže nejsem nikde tlačena. Jedu po vlastní ose. V létě mám něco v plánu kurz v Praze. Ale opět jde o vlastní výběr. Nechci, ať ho škola proplácí. Až přijde čas, tak budu využívat jejich nabídky.
Na vzdělávání se zaměřila i školní inspekce. Zajímalo je, kdy a jak často se každý jednotlivě vzdělává. Paní na papíry šla důkladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.5.25 06:59

Když jsem pracovala ve školství, což není tak dávno, tak mě velmi štvalo, že většina webinářů probíhá odpoledne až do večerních hodin. Byly to i zajímavé věci, ale už z principu mi vadilo, že se mám vzdělávat (povinně) mimo svou pracovní době, tedy ve svém volném čase. Mám kamarádky v různých sférách státní správy (soudnictví, policie, úřady…), ale toto se nikde nedělo. Naopak, třeba měly/mají školení i výjezdní s ubytováním, wellnessem a večerním programem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
5.5.25 08:45

Fajn školení má Infra, Dyscentrum, Vlavici. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie