Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
holky,poraďte,chci přítele na Valentýna překvapit večeří,mě asi čeká prstýnek,tak bych mu chtěla připravit něco lepšího
…ale vůbec netučím,co vařit ![]()
Krevetový koktejl, mušle na bílém víně, pěkně krvavý bifteček se zelenýma fazolkama a zapečenýma bramborama se smetanou…k tomu dobrou láhev vína a to by bylo, abys ten prstýnek nedostala!
.
Já budu vařit tohle http://recepty.vareni.cz/…provy-steak/
jestli vám teda nevadí česnek zrovna v takový den ![]()
ja bych uvarila to, co ma nejradeji… prece jenom nechces, aby se nad veceri osklibal nebo mu nechutnala jenom proto, ze to bude „cizi“ recept…
Treba memu chlapovi by nejvetsi radost udelala koprovka… klasicka sladka koprovka a neco sladkeho jako tecku. Nejradeji tunu pudingu…
takze ja budu delat srdce dort, pak neco dobreho na vecu, mozna rybi prsty s hranolkama (ty taky miluje nade vse a ted jsem koupila naprosto uzasne v Lidlu) a jako zakusek pudink s piskotkama a ovocem…
A bude nejvic spokojeny…
Ale je pravda, ze on si na steaky nepotrpi… ![]()
tak pokud neni partner vybraneho jazycku, tak bych uvarila proste to co ma rad
i kdyby to mel byt uzeny jazyk nebo koleno ![]()
alsem píše:
tak pokud neni partner vybraneho jazycku, tak bych uvarila proste to co ma radi kdyby to mel byt uzeny jazyk nebo koleno
Určiě, udělej co má moooc rád.
![]()
určitě něco co výš, že určitě jí ![]()
unás bude těstovinový salát s nivou, rajčaty, okurkou, česnekem, bazalkou a olivovým olejem, dále budu dělta výborný mufiny se smetanou na vrh a ktomu zmrzlinový pohár s jahody, broskve a mandarinky, chlazené vínko a ještě v záloze kola pravá, ne vždy má chuť na víno ![]()
Holky děkuji
,tak já už asi vím,udělám mu kuřecí vývar,pak řízečky a nakonec puding s piškotama namáčenýma v kafi
a samozřejmě vínko ![]()
peggyska píše:
Holky děkuji,tak já už asi vím,udělám mu kuřecí vývar,pak řízečky a nakonec puding s piškotama namáčenýma v kafi
a samozřejmě vínko
jeee, vidis, kureci rizky bych mohla udelat… to je lepsi napadik… a k tomu bramburky…
![]()
a jeste budu delat dortik, chci si na to vzit zitra dovolenou (mam ji hodne a ted neni moc prace, tak se to hodi
)… ![]()
Jak pisi holky, neco o cem vis, ze to ma rad, je to jistotka
My si sice delame srandicky, ze importovany imperialisticky svatek neslavime, ale budou palacinky s nutellou a mozna nejake exkluzivni kousky s rozmackanymi mrazenymi jahudkami a zakysackou, protoze muj drahy polovic je zkratka „zere“
![]()
Prosím! Poradte mi co mám navarit mojim rodicom a valentína. Nechcem nič tažké lebo mám 13 rokov ![]()
Valentýna bojkotujeme, ale pokud chci udělat romantickou večeři, tak u přítele vítězí špagety s krevetami. Když hledám inspiraci tak mě nikdy nezklame www.apetitonline.cz (mají tam i menu na různá témata a období)
@peggyska píše:
holky,poraďte,chci přítele na Valentýna překvapit večeří,mě asi čeká prstýnek,tak bych mu chtěla připravit něco lepšího…ale vůbec netučím,co vařit
A jak to tedy dopadlo? byl ten prstýnek?