Romantická večeře - co vařit?

4531
12.2.12 18:41

romantická večeře - co vařit???

holky,poraďte,chci přítele na Valentýna překvapit večeří,mě asi čeká prstýnek,tak bych mu chtěla připravit něco lepšího :srdce: …ale vůbec netučím,co vařit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1042
12.2.12 18:46

Krevetový koktejl, mušle na bílém víně, pěkně krvavý bifteček se zelenýma fazolkama a zapečenýma bramborama se smetanou…k tomu dobrou láhev vína a to by bylo, abys ten prstýnek nedostala! :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
12.2.12 18:54

Já budu vařit tohle http://recepty.vareni.cz/…provy-steak/ ;) jestli vám teda nevadí česnek zrovna v takový den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
12.2.12 19:17

ja bych uvarila to, co ma nejradeji… prece jenom nechces, aby se nad veceri osklibal nebo mu nechutnala jenom proto, ze to bude „cizi“ recept…

Treba memu chlapovi by nejvetsi radost udelala koprovka… klasicka sladka koprovka a neco sladkeho jako tecku. Nejradeji tunu pudingu…

takze ja budu delat srdce dort, pak neco dobreho na vecu, mozna rybi prsty s hranolkama (ty taky miluje nade vse a ted jsem koupila naprosto uzasne v Lidlu) a jako zakusek pudink s piskotkama a ovocem… ;) A bude nejvic spokojeny…

Ale je pravda, ze on si na steaky nepotrpi… ;)

:hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
11522
12.2.12 19:38

tak pokud neni partner vybraneho jazycku, tak bych uvarila proste to co ma rad ;) i kdyby to mel byt uzeny jazyk nebo koleno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
12.2.12 19:52
alsem píše:
tak pokud neni partner vybraneho jazycku, tak bych uvarila proste to co ma rad ;) i kdyby to mel byt uzeny jazyk nebo koleno :mrgreen:

Určiě, udělej co má moooc rád. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
12.2.12 20:07

určitě něco co výš, že určitě jí :D

unás bude těstovinový salát s nivou, rajčaty, okurkou, česnekem, bazalkou a olivovým olejem, dále budu dělta výborný mufiny se smetanou na vrh a ktomu zmrzlinový pohár s jahody, broskve a mandarinky, chlazené vínko a ještě v záloze kola pravá, ne vždy má chuť na víno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
12.2.12 20:12

Holky děkuji :hug: ,tak já už asi vím,udělám mu kuřecí vývar,pak řízečky a nakonec puding s piškotama namáčenýma v kafi :palec: a samozřejmě vínko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
13.2.12 10:19
peggyska píše:
Holky děkuji :hug: ,tak já už asi vím,udělám mu kuřecí vývar,pak řízečky a nakonec puding s piškotama namáčenýma v kafi :palec: a samozřejmě vínko :mrgreen:

jeee, vidis, kureci rizky bych mohla udelat… to je lepsi napadik… a k tomu bramburky… :palec: :palec: :palec:

a jeste budu delat dortik, chci si na to vzit zitra dovolenou (mam ji hodne a ted neni moc prace, tak se to hodi :palec: )… ;)

• Citovat
  • Upravit
1400
14.2.12 12:47

Jak pisi holky, neco o cem vis, ze to ma rad, je to jistotka :) My si sice delame srandicky, ze importovany imperialisticky svatek neslavime, ale budou palacinky s nutellou a mozna nejake exkluzivni kousky s rozmackanymi mrazenymi jahudkami a zakysackou, protoze muj drahy polovic je zkratka „zere“ :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Proste ja :D
10.2.13 18:33

Co navariť rodičom na Valentína??

Prosím! Poradte mi co mám navarit mojim rodicom a valentína. Nechcem nič tažké lebo mám 13 rokov ;)

• Citovat
  • Upravit
509
12.2.13 09:07

Valentýna bojkotujeme, ale pokud chci udělat romantickou večeři, tak u přítele vítězí špagety s krevetami. Když hledám inspiraci tak mě nikdy nezklame www.apetitonline.cz (mají tam i menu na různá témata a období)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipuš ;)
14.2.13 09:34

Tieš by ma to zaujimalo :D :andel: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1879
14.2.13 12:36

Můj miluje pizzu, takže to bude pizza ve tvaru srdíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.21 23:57
@peggyska píše:
holky,poraďte,chci přítele na Valentýna překvapit večeří,mě asi čeká prstýnek,tak bych mu chtěla připravit něco lepšího :srdce: …ale vůbec netučím,co vařit :oops:

A jak to tedy dopadlo? byl ten prstýnek?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí