Romantický pobyt Budějovice, Krumlov, Rakousko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.7.14 14:42
@Emilie píše:
Ikdyž kdybych si já chtěla užít romantiku, jedu se vyblbnout na Lipno, vykoupat, projet se třeba na kole nebo si půjčit lo´d, a večer na lehkou procházku po Krumlau, na véču a hlavně na točnu… teda do Otáčivého hldiště…

hopsárium, stezka v korunách stromů, parník, pěkný cyklostezky, brusle, rybačka… jj, na Lipně je vyžití.

Příspěvek upraven 17.07.14 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.7.14 14:43
@JayLee píše:
Hotel Růže Český Krumlovnebo Jidnichův Hradec HOtel Frankův Dvůr nbo Hluboká Štěkl :kytka: všude soukromý vířivky, šampíčko, snídaně na pokoj a romanticky poladěný pokoj ale je třeba dopředu to nahlasít, že to chcete romanticky poladit :kytka: osobně vyzkoušeno :pankac:

Tak kdybyste se mě zeptali, kam v ČK NE!!!, tak sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30909
17.7.14 14:45
@Emilie píše:
Romantika to bývávala, dneska už je to tam přecpaná dálnice, kde se stojí fronty u jezů…

No pockej, a opravdu to plati porad? Na zaklade zvesti, ze jiz se fronty rozplynuly, o Vltave take letos uvazujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.7.14 14:50
@Cuddy píše:
No pockej, a opravdu to plati porad? Na zaklade zvesti, ze jiz se fronty rozplynuly, o Vltave take letos uvazujeme.

Záleží samozřejmě na počasí a roční době. Například v dubnu jsem v Rožmerku u jezu neviděla ani jedinou loď. Nééééé vážně, ale když je fakt slunečnej víkend, je Krumlov brutálně zasekanej… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30909
17.7.14 14:53

@Emilie A co teprve v unoru, vid? To je uplne bez lodi :) Tak to je smutne, Vltava je totiz temer jedina reka, ktera ma v poslednich letech vodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí