Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Emilie píše:
Ikdyž kdybych si já chtěla užít romantiku, jedu se vyblbnout na Lipno, vykoupat, projet se třeba na kole nebo si půjčit lo´d, a večer na lehkou procházku po Krumlau, na véču a hlavně na točnu… teda do Otáčivého hldiště…
hopsárium, stezka v korunách stromů, parník, pěkný cyklostezky, brusle, rybačka… jj, na Lipně je vyžití.
Příspěvek upraven 17.07.14 v 14:42
@JayLee píše:
Hotel Růže Český Krumlovnebo Jidnichův Hradec HOtel Frankův Dvůr nbo Hluboká Štěklvšude soukromý vířivky, šampíčko, snídaně na pokoj a romanticky poladěný pokoj ale je třeba dopředu to nahlasít, že to chcete romanticky poladit
osobně vyzkoušeno
Tak kdybyste se mě zeptali, kam v ČK NE!!!, tak sem…
@Emilie píše:
Romantika to bývávala, dneska už je to tam přecpaná dálnice, kde se stojí fronty u jezů…
No pockej, a opravdu to plati porad? Na zaklade zvesti, ze jiz se fronty rozplynuly, o Vltave take letos uvazujeme.
@Cuddy píše:
No pockej, a opravdu to plati porad? Na zaklade zvesti, ze jiz se fronty rozplynuly, o Vltave take letos uvazujeme.
Záleží samozřejmě na počasí a roční době. Například v dubnu jsem v Rožmerku u jezu neviděla ani jedinou loď. Nééééé vážně, ale když je fakt slunečnej víkend, je Krumlov brutálně zasekanej… ![]()
@Emilie A co teprve v unoru, vid? To je uplne bez lodi
Tak to je smutne, Vltava je totiz temer jedina reka, ktera ma v poslednich letech vodu ![]()