Romantický pobyt Budějovice, Krumlov, Rakousko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
682
17.7.14 14:20

Romantický pobyt

Ahoj :-) máme menší partnerskou krizi a tak jsem navrhla, že bychom odložili dítě k babičce a jeli někam na výlet. Na nějaký romantický pobyt :-) Nejlépe kolem Budějovic nebo i Krumlov, Rakousko… Máte nějaké typ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
17.7.14 14:23

Jste spíš akční, nebo lenošiví? Ptám se, protože pro mého chlapa je romantika čtyřdenní hřebenová tůra a kdybych ho vyhnala do někam do wellnes nebo na prohlídku zámku, byl by to v době vážné krize ještě jen další důvod pro hádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.7.14 14:29

Mně přijde docela romantický půjčit si kanoe a jet z Vyšáku do Krumlova, ovšem jak by se to líbilo vám, to netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 14:29

@Tečička Tak romantika to vyloženě není, ale hezky je na Lipně a z Budějovic to není daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.7.14 14:31
@Gina108 píše:
Mně přijde docela romantický půjčit si kanoe a jet z Vyšáku do Krumlova, ovšem jak by se to líbilo vám, to netuším :nevim:

Romantika to bývávala, dneska už je to tam přecpaná dálnice, kde se stojí fronty u jezů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.7.14 14:31

Určitě bych nechtěla jen tak ležet, ale zase na tůru taky nejsme. Kdyby třeba byla možnost kina, projít nějakou mini zoo, zámeček nebo tak, bylo by to fajn :-) Přítel moc vodu nemusí. Hodně jsem jezdila s bývalým a on by se furt vyptával :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.7.14 14:32
@Tečička píše:
Určitě bych nechtěla jen tak ležet, ale zase na tůru taky nejsme. Kdyby třeba byla možnost kina, projít nějakou mini zoo, zámeček nebo tak, bylo by to fajn :-) Přítel moc vodu nemusí. Hodně jsem jezdila s bývalým a on by se furt vyptával :-D

Hluboká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.7.14 14:32
@Emilie píše:
Romantika to bývávala, dneska už je to tam přecpaná dálnice, kde se stojí fronty u jezů…

A kua. Já to tak 5 let nejela a chtěla jsem letos vzít děti. Tak to asi nebudou nadšené, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 14:34

Hluboká - zámek, zoo, Cinestar v ČB,… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.7.14 14:34
@Gina108 píše:
A kua. Já to tak 5 let nejela a chtěla jsem letos vzít děti. Tak to asi nebudou nadšené, že? :think:

Děti jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 14:35

@Gina108 a navíc je hrozně málo vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.7.14 14:35

Koukala jsem na Linz, máte zkušenost s pobytem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.7.14 14:36

Ikdyž kdybych si já chtěla užít romantiku, jedu se vyblbnout na Lipno, vykoupat, projet se třeba na kole nebo si půjčit lo´d, a večer na lehkou procházku po Krumlau, na véču a hlavně na točnu… teda do Otáčivého hldiště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.7.14 14:37
@Paní Columbová píše:
@Gina108 a navíc je hrozně málo vody

táta má na Lipně malou jachtu. A v marině je tak málo vody, že jsme loď nomrálně museli ven na jezero vytlačit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 14:42
@Emilie píše:
Ikdyž kdybych si já chtěla užít romantiku, jedu se vyblbnout na Lipno, vykoupat, projet se třeba na kole nebo si půjčit lo´d, a večer na lehkou procházku po Krumlau, na véču a hlavně na točnu… teda do Otáčivého hldiště…

hopsárium, stezka v korunách stromů, parník, pěkný cyklostezky, brusle, rybačka… jj, na Lipně je vyžití.

Příspěvek upraven 17.07.14 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario