Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
máme menší partnerskou krizi a tak jsem navrhla, že bychom odložili dítě k babičce a jeli někam na výlet. Na nějaký romantický pobyt
Nejlépe kolem Budějovic nebo i Krumlov, Rakousko… Máte nějaké typ? ![]()
Jste spíš akční, nebo lenošiví? Ptám se, protože pro mého chlapa je romantika čtyřdenní hřebenová tůra a kdybych ho vyhnala do někam do wellnes nebo na prohlídku zámku, byl by to v době vážné krize ještě jen další důvod pro hádku.
Mně přijde docela romantický půjčit si kanoe a jet z Vyšáku do Krumlova, ovšem jak by se to líbilo vám, to netuším ![]()
@Tečička Tak romantika to vyloženě není, ale hezky je na Lipně a z Budějovic to není daleko
@Gina108 píše:
Mně přijde docela romantický půjčit si kanoe a jet z Vyšáku do Krumlova, ovšem jak by se to líbilo vám, to netuším
Romantika to bývávala, dneska už je to tam přecpaná dálnice, kde se stojí fronty u jezů…
Určitě bych nechtěla jen tak ležet, ale zase na tůru taky nejsme. Kdyby třeba byla možnost kina, projít nějakou mini zoo, zámeček nebo tak, bylo by to fajn
Přítel moc vodu nemusí. Hodně jsem jezdila s bývalým a on by se furt vyptával ![]()
@Tečička píše:
Určitě bych nechtěla jen tak ležet, ale zase na tůru taky nejsme. Kdyby třeba byla možnost kina, projít nějakou mini zoo, zámeček nebo tak, bylo by to fajnPřítel moc vodu nemusí. Hodně jsem jezdila s bývalým a on by se furt vyptával
Hluboká
@Emilie píše:
Romantika to bývávala, dneska už je to tam přecpaná dálnice, kde se stojí fronty u jezů…
A kua. Já to tak 5 let nejela a chtěla jsem letos vzít děti. Tak to asi nebudou nadšené, že? ![]()
@Gina108 píše:
A kua. Já to tak 5 let nejela a chtěla jsem letos vzít děti. Tak to asi nebudou nadšené, že?
Děti jo.
Ikdyž kdybych si já chtěla užít romantiku, jedu se vyblbnout na Lipno, vykoupat, projet se třeba na kole nebo si půjčit lo´d, a večer na lehkou procházku po Krumlau, na véču a hlavně na točnu… teda do Otáčivého hldiště…
@Paní Columbová píše:
@Gina108 a navíc je hrozně málo vody
táta má na Lipně malou jachtu. A v marině je tak málo vody, že jsme loď nomrálně museli ven na jezero vytlačit!
@Emilie píše:
Ikdyž kdybych si já chtěla užít romantiku, jedu se vyblbnout na Lipno, vykoupat, projet se třeba na kole nebo si půjčit lo´d, a večer na lehkou procházku po Krumlau, na véču a hlavně na točnu… teda do Otáčivého hldiště…
hopsárium, stezka v korunách stromů, parník, pěkný cyklostezky, brusle, rybačka… jj, na Lipně je vyžití.
Příspěvek upraven 17.07.14 v 14:42