Romer dualfix - ADAC

1746
13.7.14 11:23

romer dualfix- ADAC

Neví náhodou nědko, proč romer dualfix dostal v letošních testech jen 20 % za bezpečnost? Pokud se to vůbec dá zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
13.7.14 11:47

Koukám na tabulku a neprošel bezpečností, tam má známku dostačující, v dalších třech hodnotících kritériích je na tom gut nebo sehr gut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.7.14 13:04

@Verunka.T oni u toho píší, že sice při nárazech je dobrá, ale má komplikované poutání dítěte a nepraktické vedení pásů, a že pro menší děti - tedy novorozence nejdou řádně upoutat
takže nejlépe vyzkoušet, některému dítěti ty pásy budou sedět dobře, některému asi ne, a většinou tyto 0-18 nekupují lidi pro novorozence, ale pro větší dítě vyrůstající z vajíčka, takže tam problém určitě pak už nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 13:13

@steeve dobra pei narazech?? A proc tedy tak spatne hodnoceni bocniho narazu :nevim:
 http://www.oeamtc.at/…2500+1603095

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 13:14

@Verunka.T kdyz se ti odpoved v jedne diskusi nelibi tak je nejlepsi zalozit si na to novou :zed: :mavam:

https://www.emimino.cz/…ankovani/49/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.7.14 13:19

@quinny při čelním nárazu má dobrou, při bočním průměrnou, to není neznamená že má špatné hodnocení, zde to je v češtině http://www.dtest.cz/…al-fix/28783?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
14.7.14 13:27
@quinny píše:
@Verunka.T kdyz se ti odpoved v jedne diskusi nelibi tak je nejlepsi zalozit si na to novou :zed: :mavam:https://www.emimino.cz/…ankovani/49/?…

trochu brzdi s tím narážením do zdi, tuto diskuzi jsem založila dřív, než jsme se o tom bavili my dvě v jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 13:53

@Verunka.T pardon moje chyba, koukla jsem na vyjadreni steeva a tam byl dnesek a casy podobne. Takze jeste jednou omluva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
14.7.14 13:54
@quinny píše:
@Verunka.T pardon moje chyba, koukla jsem na vyjadreni steeva a tam byl dnesek a casy podobne. Takze jeste jednou omluva :kytka:

v pohodě, já nepatřím k těm, co zakládají padesát diskuzí o tom samém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 14:02

@steeve no ja to asi vidim jinak. Znamka 3,4 z bocniho narazu ktera se na vysledku promita ze 40% mi proste jako spatna prijde.
Kdyz treba trifix a pod zvladnout mit 0,8 tak me to tedy jako spatny vysledek prijde

@Verunka.T moje hormony moje chyba :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.7.14 14:37

@quinny to jo, když se na to podíváš z tohoto pohledu tak máš pravdu, na tyto známky jak to píše OAMTC jsem nekoukal, ale čerpal jsem ze slovního hodnocení co vyšlo v Dtestu, kde z bočního napsali průměrný a on také průměrný je, když vezmu v úvahu, že nejhorší u OAMTC je známka 5,5, tak pořád ten boční 3,4 je průměrně dobrý, jsou sedačky, které také těch 5,5 dostaly
a když sečtu u Dualfix čelní náraz 1,9 a boční 3,4 a zprůměruji to, tak se dostávám na průměr 2,6, a to při stupnici do 5,5 není špatné hodnocení, ale dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 15:02

@steeve to sice ano, ale pro me to je porad o tom, ze za ty penize je to porad jen prumer. Navic tam jeste do bezpecnosti spada ta znamka za to poutani a tam tedy dostojorela..No ja jsem rada ze nemusim tuhle kategorii zatim resit vubec. ;)
Ja prijedu vyhledove doresit to vajicko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.8.14 21:31

Nechapu, co je na Dualfixu komplikovane. Naprosto jednoduche a pohodlne poutani a konfort pro dite i rodice pri manipulaci. Jsme 100% spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
15.8.14 21:33
@Yasmi píše:
Nechapu, co je na Dualfixu komplikovane. Naprosto jednoduche a pohodlne poutani a konfort pro dite i rodice pri manipulaci. Jsme 100% spokojeni.

také jsme s ní maximálně spokojení i malá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.2.16 22:29

Koupili jsme romer dualfix 2015 a doma jsme zjistili, ze po utazeni pasu tlaci to cerne polstrovani male (11m)do krcku. Je to hodne tvrde, vubec tak nemuze jezdit. Mate nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí