RÖMER KID PLUS nebo ROMER KID

461
26.5.08 10:48

RÖMER KID PLUS nebo ROMER KID

Ahoj všem, konečně jsem vybrala pro dcerku autosedačku. Jen bych potřebovala poradit, jestli koupit jen Kid nebo Kid Plus. Kid Plus má navíc posuvné područky, myslíte, že se to nějak využije? Máte to někdy, jaký s tím máte zkušenosti? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer Kid - TrendLine?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Kid ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
26.5.08 12:10

máme Plus a područky si chválím,když jede v bundě, potřebuje jiný prostor než v tričku

• Citovat
  • Upravit
2901
26.5.08 12:16

Taky máme Kid plus - a s posuvnýma područkama jsem nadmíru spokojená, je to pro dítě pohodlné, nastavíš mu šíři, jakou potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
26.5.08 13:38

Taky jde o to, že jsou ty posuvný područky u Kid plus pogumované oproti Kidu, kde jsou polstrované, takže pokud je dítě čuňátko, tak se ty pogumované lépe otřou.
To posouvání jde v rozmezí 3cm dovnitř a 3 cm ven, a z hlediska prodejů ale vede normální Kid- možná kvůli ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.08 22:30

Nechci zakládat novou diskusi… Můžete mi ,prosím, poradit. Uvažuji o koupi autosedačky Römer VIP. Máte zkušenosti? díky

• Citovat
  • Upravit
7159
13.11.08 23:06

VIP byl základní model Römeru v kat. 15-36, proč píšu byl, už se nevyrábí a doprodává se pár posledních kousků, místo něj bude Römer Adventure
http://www.autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
http://www.autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
a nebo stejný model pod značkou Britax Evolva 23 : http://www.autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
jinak je to základní model, je méně polstrovaný než třeba Kid, a nemá područky, jinak mají stejně 4 hvězdičky z bezpečnostních testů
na pohodlí je Kid lepší, a cenový rozdíl není velký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.08 23:27

No mi jde právě o cenu, časem by to byla druhá sedačka…mám možnost koupit v doprodeji za 1800,–, na testy jsem se dívala, byla jsem rozhodnuta pro KID, ale ta 1/2 cena je více než sympatická … Mohu se zeptat zda-li je u VIP dostatečná ochrana proti bočnímu nárazu, přece jen , testována byla v r. 2005 … Díky

• Citovat
  • Upravit
1119
13.11.08 23:52

můž se zeptat, kde se dá koupit romer za 1800,– ???

mám objednaný MaxiCosi a pořád není a nevím zda bude…
děkuji za odpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.11.08 07:44

kometko, máš SZ :wink:

• Citovat
  • Upravit
7159
14.11.08 09:20

Tak ona se dá koupit Römer i levnější než za 1800,– třeba ATU v novém letáku má VIP ještě levněji, ale problém je v tom, že podle potahu to je kol. 2005, takže to je 4 roky stará sedačka, a když výrobci doporučují po 4 letech sedačku vyměnit za novou, protože materiály stárnou a již nemusí zaručit absorbci nárazu a správnou ochranu, tak si zákazník koupí vlastně zboží po skončení životnosti, ale výhodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.11.08 11:37

pěkný den, steeve a autosedačka kolekce 2008 je v pořádku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.11.08 14:21

to určitě,
a můžu vědět, kde mají kol. 2008 za 1800,– ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.11.08 18:43

Hmm, ale potom je to o ničem a to počítáme, že v pom budou naše děti jezdit do 12. let, když kupujeme sedačku v cca 3. letech ( to bych musela koupit 3 sedačky 8O :roll: a to nemluvím o tom ,že mnoho z nás si plánuje že „vajíčko“ a 9- 18 Kg zdědí sourozenec…) No, já si asi tu VIp koupím, rok v ní pojezdíme a potom bude jako druhá sedačka u našich, a my si koupíme novou- snad již isofixem, myslím že je to lepší než koupit nějakou „noname“…snad :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1119
14.11.08 18:58

steeve, ne já jsem si našla za 3600,– nás v brně. teda snad bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí