Römer Kidfix SICT do Fabie

Máte zkušenost s Britax Römer Kidfix?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Kidfix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
17.7.15 09:43

@Brokianaa u I Fabie byl ten zámek na takovým ohebným prutu, a šel takhle vyhnout, tak jestli to je u té II jinak, tak to tak nechte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.7.15 10:03

@steeve ja ho mam mimo sedacku. Jde vytahnout jedine nad isofixovymi rameny sedacky. Pod to nejse. Je kratky ten zamek pasu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.7.15 10:16

@steeve je prave dost krátký. Celkove tam sedi mnohem hur ta sedacka nez ve scenikovi od rodicu. To jsem zkosela dneska. A s tim xp pasem mu to hodne sjizdi z ramen. Plus mi prijde ze ten Beltupp ma hrozne u krku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.7.15 10:20

@Brokianaa ten XP Pad zatáhněte níže, ať ho má na hrudníku a ne na rameni, hlavovou opěrku nastavte cca 1max. 2 cm nad rameno, ne výše, pak mu půjde i ten Belt Upp správně na rameno a ne na krk
ale tohle by vám měl prodejce při prodeji všechno ukázat, jak má být správně nastavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.7.15 10:22
@Brokianaa píše:
@steeve je prave dost krátký. Celkove tam sedi mnohem hur ta sedacka nez ve scenikovi od rodicu. To jsem zkosela dneska. A s tim xp pasem mu to hodne sjizdi z ramen. Plus mi prijde ze ten Beltupp ma hrozne u krku :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.7.15 10:25

@steeve sedacka je na uplne nejnizsi pozici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.7.15 10:38

@Brokianaa tak je na tu sedačku nejspíše moc malý, takhle podle fotek se to ale nedá dobře posoudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.7.15 11:04
@steeve píše:
@Brokianaa tak je na tu sedačku nejspíše moc malý, takhle podle fotek se to ale nedá dobře posoudit

Ma 102 cm a 17,5 kg. Do duo plus se jeste vejde i raminkama i hlavou ale staci aby se najedl a ma 18kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí