Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu majitelky této autosedačky. Nemůžeme doma najít návod a potřebujeme posunout hlavovou opěrku
Jsem asi úplně tupá, ale kde se to posunuje? Moc děkuju.
Máte zkušenost s Britax Römer Safefix Plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer Safe...ahoj, mám jí, návod najdu a zkusím přeposlat, jinak musíš tu hlavovou opěrku naklonit směrem od autosedačky a druhou rukou dole odhrneš zádovou opěrku, kus látky co zakrývá plast a pak to posuneš směrem nahoru, musíš ten plast chytit dole jednou rukou a druhou tu hlavovou opěrku, jde to ztuha. tak vydrž, já teď nemůžu, ale hned jak budu doma, tak ti pošlu ten návod. Třeba bude někdo rychlejší (((-:
chytněte opěrku naklopte ji dopředu a zatáhněte nahoru či dolů a už to jede.
pokud chcete písněte mi na mail: autosedacky@seznam.cz a návod pošlu
Aty, steeve moc děkuju!!!!! Zkusím posunout a jinak se ještě ozvu. Ještě jednou díky!
Ahoj, prosím majitele/ky o radu - ta noha, pokud se sedačka poutá na pásy, musí být taky vystrčená, nebo jde zaklapnout dospod sedačky? Budem ji přenášet mezi isofix a neisofix autem, proto se ptám. Děkuju
.
Ahojky, já myslím, že ta noha musí být furt vysunutá.. Ale ruku do ohně bych za to nedala…
@jajul jo ta noha musí být pořád vystrčená, ať je sedačka na isofix nebo na pásy, brání přetočení sedačky, sklopit se dá při přenášení
Dámy!!! jak mám sundat ten potah??? prosím o info, nezvládám to. děkuji.