Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte niekto skúsenosti s autosedačkou Romer Versafix? Dakujem
Ahojky, nemám, ale 100% ti poradí na diskuzi: Nejbezpečnější autosedačky 9-18 kg?
Radí tam pán přímo z prodejny a má přístup ke všem testům na sedačky. Napiš tam tenhle dotaz a on odpoví nejpozději zítra dopoledne (jako stevee). Píše jen z práce ![]()
@Alexiaa Dakujem, uz som tam pisala
, len som chcela vediet ci niekto nema osobnu skusenost s touto autosedackou… ![]()
@lullu21 Verasafi se prodává asi 10 dní, takže delší zkušenosti nikdo nemá skoro žádné, ale ta sedačka je stejná jako Duo plus,
@lullu21
My ji koupili a zitra ma prijit…dle informaci co sem hledala by to melo byt jako duo plus, jen je k tomu navic TT. Nejvetsi vyhoda je, ze jde dat do auta s isofixem a TT a nebo jen na pasy. Kdyz sem ji ale zkousela v obchode, prisla mi v pohode…jako ohledne manipulace, pripoutani ditete a tak…vim, ze to moc velka pomoc neni, ale snad aspon trochu ![]()
@miua Dakujem aj za to…
. Ked ju budete mat odskusanu, tak potom sem prosim vas napiste ako ste s nou spokojni.
Ale nemusi sa pasat aj s isofixom a TT, staci len samotným isofixom bez TT, nie?
@lullu21 prave, vyhoda je, ze nemusi byt jen na isofix a TT. mame 2 auta a jedno je s isofixem a druhe neni, takze v tomto pripade je to super volba
a navic ji maji na autesdacky-romer v akci ![]()
Ahoj, jaké máte zkušenosti s touto sedačkou? Dnes nás v obchodě zaujala.
Nechybí vám tam opěrka hlavy? Dokupovali jste třeba po nějaké době?