Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já mám jejich aplikátor. Já jsem sáček měla na dvakrát. Podle mě to pomáhá spíš jako prevence než jako řešení problémů. Po dobrání si kup obyčený Hypermangan. je to to samé (možná lepší) a levnější ![]()
Díky. Ten hypermangan je také ve formě nějákého rozpouštědla nebo je to mastička?… Je také pez předpisu a kolik cca stojí?
Je to sypký prášek - na rozpuštění ve vodě a stačí úplně maličko. Je to bez předpisu a stojí asi 30 Kč
Neboj, poraila mi to doktorka, sama jsem na to nepřišla. Bacha, když je moc silný, barví hnědě ruce a aplikátor ať je rootk jakkoli slabý/silný. Ale to ničemu nevadí, jen to nevypadá hezky.
@ZvedavaLucka píše:
Je to sypký prášek - na rozpuštění ve vodě a stačí úplně maličko. Je to bez předpisu a stojí asi 30 KčNeboj, poraila mi to doktorka, sama jsem na to nepřišla. Bacha, když je moc silný, barví hnědě ruce a aplikátor ať je rootk jakkoli slabý/silný. Ale to ničemu nevadí, jen to nevypadá hezky.
Ahoj holky včera jsem to tady taky četla a koupila jsem si ten hypermangan…
A to pužíváš normálně aplikátor tady je totiž psaný že to není pro vnnitřní použití ![]()
To nevadí už jsem ho užívala dej si koupel v tom a aby to bylo jenom slaboučce ružove ![]()
Ahoj
Sice už tu jsou diskuse na téma rosalgin ale není tam vše co bych potřebovala.
Nejprve se chci zeptat jestli je tu někdo kdo aplikoval bez toho aplikátoru přímo od nich. Já koupila zatím jenom sáčky a 150za aplikátor se mi plus dávat nechce tak jde to jináč třeba inj. stříkačkou…?
Dále bych se chtěla zeptat co je lepší jestli sáček rozpustit v 1litru nebo 0,5l někde jsem četla že to holky rozpouští i v 0,3l
Plus: pomohl vám vůbec a za jak dlouho jste viděli výsledky???