Zpožděná menstruace u moře

Anonymní
6.9.13 14:34

Spoždená menstruace u moře

Ahoj holky,
v úterý jsem měla dostat menstruaci a stále nic a to jsem ji vždy měla o den dřív než byl termín. Jsem teď z moře v Chorvacku a chtěla jsem se zeptat zda je mozné ze jse mi menstruace spozdila díky jinému podnebí?
Děkuju a omlouvám se za anonym mám tu dost známých

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1663
6.9.13 14:41

Anonym za to že jsi to nedostala??? :zed:

No nic, ano muze to být podnebí, stres a nebo těhotenství… To je viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
6.9.13 14:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
v úterý jsem měla dostat menstruaci a stále nic a to jsem ji vždy měla o den dřív než byl termín. Jsem teď z moře v Chorvacku a chtěla jsem se zeptat zda je mozné ze jse mi menstruace spozdila díky jinému podnebí?
Děkuju a omlouvám se za anonym mám tu dost známých

JJ JA TO TAK MELA A TEHOTNA JSEM BYLA, PRY V CHORVATSKU JE TEZKEJ VZDUCH, A TO JSEM PO PRIJEZDU TO DOSTALA NA DEN, A TEHU JSEM STEJNE BYLA…PODNEBI JE MOCNY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 14:49

@janape no tak to jsem zvědavá až dojedu domu chtěla jsem si koupit tehotensky test tady ale měla tu jeden a to ještě ta 50 kun takže si počkám na doma co se bude dít a děkuju za tvůj názor :hug:

• Citovat
  • Upravit
890
6.9.13 14:50
@Anonymní píše:
@janape no tak to jsem zvědavá až dojedu domu chtěla jsem si koupit tehotensky test tady ale měla tu jeden a to ještě ta 50 kun takže si počkám na doma co se bude dít a děkuju za tvůj názor :hug:

JA KOUKALA JAKO PUK, NA GYNDE ME TOHLE REKL, ZE U MORE SE DOBRE POCNE. AKORAT U ME TO NEDOPADLO A JSEM DRUHY DEN PO REVIZI PO POTRATU :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 14:51

@Marion84 je tu mnoho slepic od nás co by jsi to mohly vyložit jinak a už by mě měla v hube cela dědina :(

• Citovat
  • Upravit
890
6.9.13 14:52

A KDEPAK JSI U MORE??MY BYLY U BIOGRADU A MORU, SV. FILIP I JAKOV. KOUSEK JE ZADAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 14:52

@janape to mě mrzí tak snad se vám brzo zadari budu držet pěsti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
890
6.9.13 14:54
@Anonymní píše:
@janape to mě mrzí tak snad se vám brzo zadari budu držet pěsti :kytka:
nu u nas to byla pekna sokovanda, pac doma mame uz tri holciny, ale tak jsem si rikala co kdyby ten kluk :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 14:54

@janape jsme v Primoštějně kousek od zagrebu v sobotu už konečně jedeme domu tak v pondělí uvidím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.13 14:56

@janape wou 3 holky rak to jsi zasloužila matka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14856
6.9.13 14:56
@Marion84 píše:
Anonym za to že jsi to nedostala??? :zed:No nic, ano muze to být podnebí, stres a nebo těhotenství… To je viď?
:?: eh

zakladatelko: ja jsem ted byla u Baltu a MS jsem dostala zase o dost driv a to ji mam taky jindy pravidelkou :nevim:. Takze mozne to asi je. Dole se zpozduje a nahore predchazi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 14:57
  • Citovat
  • Upravit
890
6.9.13 14:57
@Anonymní píše:
@janape wou 3 holky rak to jsi zasloužila matka :potlesk:

mlada, ale zaslouzila…holt je ten vzduch i tady tezkej, i když treti je z bulharska :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 15:00

@janape ale stejně je to krasne tři holciny to u vás musí byt hodně veselo :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa