Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonym za to že jsi to nedostala??? ![]()
No nic, ano muze to být podnebí, stres a nebo těhotenství… To je viď?
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
v úterý jsem měla dostat menstruaci a stále nic a to jsem ji vždy měla o den dřív než byl termín. Jsem teď z moře v Chorvacku a chtěla jsem se zeptat zda je mozné ze jse mi menstruace spozdila díky jinému podnebí?
Děkuju a omlouvám se za anonym mám tu dost známých
JJ JA TO TAK MELA A TEHOTNA JSEM BYLA, PRY V CHORVATSKU JE TEZKEJ VZDUCH, A TO JSEM PO PRIJEZDU TO DOSTALA NA DEN, A TEHU JSEM STEJNE BYLA…PODNEBI JE MOCNY
@janape no tak to jsem zvědavá až dojedu domu chtěla jsem si koupit tehotensky test tady ale měla tu jeden a to ještě ta 50 kun takže si počkám na doma co se bude dít a děkuju za tvůj názor ![]()
@Anonymní píše:
@janape no tak to jsem zvědavá až dojedu domu chtěla jsem si koupit tehotensky test tady ale měla tu jeden a to ještě ta 50 kun takže si počkám na doma co se bude dít a děkuju za tvůj názor
JA KOUKALA JAKO PUK, NA GYNDE ME TOHLE REKL, ZE U MORE SE DOBRE POCNE. AKORAT U ME TO NEDOPADLO A JSEM DRUHY DEN PO REVIZI PO POTRATU ![]()
@Marion84 je tu mnoho slepic od nás co by jsi to mohly vyložit jinak a už by mě měla v hube cela dědina ![]()
A KDEPAK JSI U MORE??MY BYLY U BIOGRADU A MORU, SV. FILIP I JAKOV. KOUSEK JE ZADAR
@Anonymní píše:
@janape to mě mrzí tak snad se vám brzo zadari budu držet pěsti
nu u nas to byla pekna sokovanda, pac doma mame uz tri holciny, ale tak jsem si rikala co kdyby ten kluk
@janape jsme v Primoštějně kousek od zagrebu v sobotu už konečně jedeme domu tak v pondělí uvidím
@Marion84 píše:
Anonym za to že jsi to nedostala???No nic, ano muze to být podnebí, stres a nebo těhotenství… To je viď?
zakladatelko: ja jsem ted byla u Baltu a MS jsem dostala zase o dost driv a to ji mam taky jindy pravidelkou
. Takze mozne to asi je. Dole se zpozduje a nahore predchazi ![]()
@Anonymní píše:
@janape wou 3 holky rak to jsi zasloužila matka
mlada, ale zaslouzila…holt je ten vzduch i tady tezkej, i když treti je z bulharska
![]()
@janape ale stejně je to krasne tři holciny to u vás musí byt hodně veselo ![]()
Ahoj holky,
v úterý jsem měla dostat menstruaci a stále nic a to jsem ji vždy měla o den dřív než byl termín. Jsem teď z moře v Chorvacku a chtěla jsem se zeptat zda je mozné ze jse mi menstruace spozdila díky jinému podnebí?
Děkuju a omlouvám se za anonym mám tu dost známých