Slábnoucí menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Twitter
3.9.13 13:48

Slábnoucí menstruace

Ahoj holky,
letos v lednu jsem porodila malou. Šestinedělí trvalo přesně 6 neděl, pak po týdnu přišla silná menstruace. Nechtěně jsem hned otěhotněla.
Ale miminko ve 12tt odešlo, takže v květnu byla revize. Menstruace přišla přesně za 6 týdnů a trvala 1,5 dne(+ před ní 2 dny špinění) Druhá MS přišla po 27 dnech, ale trevala jen 1 den (+ před ní 2 dny špinění)a byla slabší.
Teď v srpnu přišly měsíčky až za 35 dní (nejdelší cyklus v mém životě) a MS trvala jen pár hodin - asi 15 maximálně a hrozně slabě, ani to špinění skoro žádné.
BT jsem měřila u dvou předchozích cyklů a ovulace proběhla i ovulační testy byly pozitivní. Ale proč je ta MS víc a víc slabší a kratší? :(
Jsem silné postavy, ale předtím jsem neměla potíže, nevím, vůbec čím to může být.
Pokud to tak bude i příště, budu muset ke své lékařce. Ale chtěla jsem se zeptat, jestli máte třeba taky někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15225
3.9.13 13:50

Kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.9.13 13:57
@Ukulina píše:
Kojíš?

nee, nekojím už dlouho. Ale když zmačknu bradavku, pořád z toho vytékají kapičky mleziva. To by ale nemělo mít vliv na, ne?
Jinak jsem si všimla, že mám BT stále 38,5°C, a to jsem vlastně už po MS.
Minulý cyklus byla při menstruaci 37,7, po ní klesla na 37,6 a šla níž na 37,3, při ovu na 37. Tam se to drží vždy do MS. Ale ty teploty při měsíčkách se mi zdají dost vysoké, tak jestli za to nemůže nějaký hormon, který mi ji drží třeba? :nevim: :( No jsem z toho blázen.
Chtěli by jsme druhé dítě pokud možno přirozenou cestou. Adélku máme z umělého oplodnění, to jsme nevěděli, že se může stát, že přijde těhu i normálně. Takže by jsme byli rádi, kdyby nás další IVF minulo. No a snažíme se teda už teďka.

• Citovat
  • Upravit
15225
3.9.13 14:04

Zajdi si k dr., řekne ti. Myslím si, že se ti tělo stále vyrovnává s porodem, následným kojením, pak tím dalším těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.9.13 14:35
@Ukulina píše:
Zajdi si k dr., řekne ti. Myslím si, že se ti tělo stále vyrovnává s porodem, následným kojením, pak tím dalším těhotenstvím.

děkuju, asi to bude nejlepší řešení. Taky jsem pila po potratu kontryhel, tak ho zkusím vynechat.

• Citovat
  • Upravit
3894
3.9.13 14:45

Ještě vydrž, já byla na revizi 2× a vždycky trvalo 3 cykly než dorazila normální menstruace. V obou případech jsem sice po revizi měla MS v termínu, ale jen slabé špinění nebo jen jeden, dva dny. A teprve 4. MS byla normální.

Každé tělo funguje samozřejmě jinak, ale vydrž, potřebuje se srovnat po tom všem co máš za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.9.13 14:48
@Kleofasek píše:
děkuju, asi to bude nejlepší řešení.

Pokud máš fajn doktora, jako já doktorku, tak bude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek