Neobvyklý menstruační cyklus

Anonymní
31.8.13 17:22

Neobvyklý men. cyklus

Holky, půl roku neberu antikoncepci, měla jsme pět cyklů v rozmezí 23 - 27 dní (a to doslova - 23, 26, 24, 25, 27 :mrgreen: ), nyní mi běží cyklus šestý, dnes je to 40. den. Poslední MS začala 23.7. a skončila 9.8. (18 dní), špinila jsem ještě do 13.8. Menstruace byla celou dobu slabá, místy jen špinění. Slabou MS mám vždy, takže co do síly nic neobvyklého. Ovšem co do délky se obvykle vejdu do pěti dní. Zatím pořád čekám, zda MS dorazí později, když teď byla tak dlouhá. Jak dlouho byste čekaly vy? Ptám se spíš ze zvědavosti, protože většinou, když se na něco zeptám, tak se to pak jako mávnutím proutku vyřeší, takže třeba to teď odešlu a za pár hodin se MS spustí. :mrgreen: Dodám, že test jsem si nedělala, sex proběhl 16.8. a tento týden (no jó, není čas :oops:, takže i kdybych náhodou byla těhotná, tak na test je brzy, ne? Spíš si ale myslím, že je to tím, jak se rovnají hormony a že bych musela na vyvolávačku, a to se mi moc nechce - prý se píchá do zadku, a to já nesu poměrně blbě. :roll: Děkuji za respektování anonymu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2527
31.8.13 22:16

Myslim ze to je normalni po vysazeni. Ja to teda mam takhle normalne, kazdej cyklus jinak dlouhej. Pockala bych jeste tak 5 dni a pak neco zacla resit. Bud test, nebo na gyndu na vyvolavacku. Pokud doslo k oplodneni, test uz to nejspis ukaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 07:34

Já to říkala, ještě včera večer ms dorazila. Tohle funguje spolehlivě, že jak se na něco zeptám, vyřeší se to. Díky za reakci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa