Zima při menstruaci

585
28.8.13 14:26

zima při menstruaci...

Ahoj…chci se jen poradit, zda to máte také???těsně před menstruací se v noci potím, že mám tričko mokré a když se dostaví menstruace, je mi při ní pořád zima, spím pod dvěma peřinami a nejsem schopná se zahřát…nemáte to také někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1336
28.8.13 14:33

Vitej do klubu; ) mám už 3 dny to samé..u postele 2 kosile na noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
28.8.13 14:35

:) Ahoj, taky mám před MS různé stavy, asi tak den nebo dva je mi zima, ale většinou to začátkem menstruace pomine. Teď už je to jen tak na svetr navíc, ale v pubertě jsem mívala uplně zimnice, že jsem se nemohla zahřát..
Teď mám zase o to větší předmenstruační depku, mohla bych jít dělat plačku na pohřby :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.8.13 14:43

Dafné:-) no já když doma před manželem řeknu, že nesnáším dny před a během menstruace, řekne mi, že on je tady taky nemusí:-), nejdříve jsem vzteklá a prvním dnem menstruace jsem plačtivá a jak beránek:-)…někde jsem četla, že máme milovat své ženství a užívat si své dny…no nevím, já to tedy nesnáším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
28.8.13 14:56

@sobesin :D jo, to mě taky jeden známý kdysi říkal, jak nám ženám tu menstruaci závidí, že se tím krásně čistí tělo… no to je sice pravda, ale ty nálady kolem a ostatní jevy teda tak úžasný nejsou, jenže to si chlap vůbec neumí přestavit. Samozřejmě, že to není nic tak strašnýho, mě jen vadí, že to nemůžu moc ovlivnit i když se snažím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.8.13 15:00

Proč to alespoň nemůžeme mít jako eskymačky 4× do roka:-))))…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
28.8.13 15:11

Mě je taky před menstruací hrozná zima, já ji mám nepravidelnou a podle toho zaručeně poznám že se blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
28.8.13 15:31

Ahoj, tyden pred MS mam stavy jako pri prechodu. Poceni se strida se stavem kdy je mi zima. Toto cele me provazi i pri tydeni MS. Ufff. Jak tento cas nemusim :-(. A pry je to normalni. Jeste mi neni 40tak to prechod neni a nicim se to lecit neda. Mno…

• Citovat
  • Upravit
papach
28.8.13 15:39

Ahoj tak to opravdu nejsi sama také to stejné vedro a pak zamrznu a to si každý měsíc říkám kdy už bude lépe a jen závidím chlapům.

• Citovat
  • Upravit
585
28.8.13 15:42

Holky díky, blížím se ke 40 a už jsem si myslela, že se to váže na věk:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
28.8.13 15:44
@sobesin píše:
Proč to alespoň nemůžeme mít jako eskymačky 4× do roka:-))))…

Hele, a nemaj to celej měsíc??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
28.8.13 15:45

Jinak já mám menstruaci pravidelnou a ty stavy zimomřivosti mám taky, ale spíš v noci. Pocení zatím neznám. Ach jo, nemáme to my ženský jednouduchý, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
28.8.13 16:25

Já to mám taky odjakživa, před menzes je mi strašná kosa, mám uklízecí mánii, su ospalá, určitý lidi mi začnou šíleně lézt na nervy. Ale s menzes to skončí a su normální :-) relativně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
28.8.13 16:35

Mně je teda zima skoro pořád, ale je pravda, že před nebo při MS je mně větší zima…a teď si uvědomuju, že před touto MS jsem se i hodně potila, taky bývám strašně nervní, chudák manžel, musí mít někdy nervy ze železa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.8.13 17:14

@sobesin vyzkousej fenyklovy caj - malou hrst zrnicek prelit vrouci vodou a louhuj 15 min. Mam ten trik od cinske doktorky. Fenykl vnitrne zahriva a funguje to. Jo a nejist noc studeneho, vse min. pokojova teplota!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí