Rozdíly mezi: Provera a Dupfaston

186
26.8.13 12:02

provera a dupfaston

Zdravím vás, chci se zeptat na rozdíly mezi proverou a dupfastonem. Mám rozhozené ms, už 6 let, dříve mi dr. předepsala dupfaston na úpravu, který mi vůbec nepomohl. Změnila jsem dr. a ten mi předepsal proveru. Můj problém, po ovulaci asi den dva špiním až do ms. Táhne se to už hrozné dlouho…dr. mi tvrdila že to mám ze stresu, já ji věřila…po 5 letech jsem od ni utekla…ted mi nový dr. zjistil vysokou sliznici, hned po ms. Tak zkoušíme tu proveru. Ted jsem dobrala prvni varku 10 dnu, od 15dc do 25dc, bylo to jak na houpačce, 4 nic pak zas 3 špinění, a zas 2 nic a dnes ms. Vypada že to zabira…akorat mam návaly, bolí mě prsa…pročetla jsem různé diskuze, ale rozdil mezi těmi prašky jsem nezjistila…jen vím že po tom dupfastonu to bylo spis horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
244
26.8.13 16:10

Řekla bych že žádny ja brala na úpravu prvně Proveru jenže se mi po ní hrozně zhoršila pleť tak mi dr. napsal Duphaston asi dva měsice jsem kolem ovulace asi 1-2dny špinila ale to je prý normalní jinak jsem sním byla spokojena na každého to pusobí asi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.8.13 21:43

:) zdravím, tak já se cítím po prvním měsíci v poho…trochu mi zdrsnily vlasy, ale snad už budu mít klid a zabere to…problémy mám už 6 let :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.9.13 17:59

:( Tak první měsíc to vypadalo lépe, ale hlásím, že druhý se to opět vrátilo do starých kolejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí