Slabě pozitivní VDRL/RPR

1854
25.8.13 16:08

Slabě pozitivní VDRL/RPR

Ahojte,
potřebovala bych poradit nebo spíš uklidnit. Nyní jsem v 10TT a můj lékař mi řekl, že mám slabě pozitivní výsledek na VDRL/RPR(syfilis), také mi řekl, že to nemusí nic znamenat, že hodnoty v těhotenství bývají zvýšené, proto mě poslal na došetření na kožní. Co mě ale zarazilo, že při minulém těhotenství mi vyšel úplně stejný výsledek a můj bývalí gynekolog mi o tom ani neřekl. Proto se chci zeptat, jestli s tím máte některá z Vás zkušenosti, co se v takových případech dělá. Mám hrozný strach už jen kvůli miminku, že mu to ublíží. Já ani manžel žádné problémy či příznaky této nemoci nemáme, proto mě to zajímá o to víc, protože nevím na čem jsem. Děkuji za jakýkoliv názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
25.8.13 16:20

Já jsem měla taky na začátku těhotenství, mohla jsem se zbláznit, druhý vysledek byl negativní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.8.13 16:27

Opravdu? Já si nic jiného nepřeju, jsem z toho hrozně nervozní, možná se zeptám blbě, ale čekali jsme dvojčátka, ale jednomu miminku nebilo srdíčko, takže prý syndrom mizejícího dvojčete, nemohlo mu to nějak ublížit? Jen teda doufám, že to nic nebude a jen plaším zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.8.13 16:45
@Milli.19 píše:
Opravdu? Já si nic jiného nepřeju, jsem z toho hrozně nervozní, možná se zeptám blbě, ale čekali jsme dvojčátka, ale jednomu miminku nebilo srdíčko, takže prý syndrom mizejícího dvojčete, nemohlo mu to nějak ublížit? Jen teda doufám, že to nic nebude a jen plaším zbytečně.

píšeš že slabě pozitivní, kdy by jsi opravdu byla nemocná tak to by nebylo slabě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.8.13 17:00

Tak doufám, že to nic nebude, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie