Pohlavní styk - krvácení

1
24.8.13 12:18

Pohlavní styk-krvácení

Ahoj holky, mám problém. Vypozorovala jsem u sebe(je mi 18let), že pár dní před a pár dní po menstruaci, krvácim po pohlavním styku. Minulý týden jsem byla na klasický prohlídce na gyndě + si nechat napsat antikoncepci. A vzhledem k tomu, že jsem se dočetla, že se to může stávat před a po menstruaci, tak jsem to na gyndě neřekla. Přesto po prohlídce, gynekoložka žádný problém neviděla, to mě uklidnilo, tak jsem to dál neřešila, ale včera znovu a menstruaci mám dostat dnes nebo zítra. Tentokrát si toho všiml i přítel a strašně se vyděsil, že mi něco udělal. Uklidnila jsem ho, že jsem zřejmě dostala krámy i já si to tentokrát myslela, ale ještě nic. Nevíte, co by to mohlo být? Nebo nemáte s tím někdo zkušenost? Další návštěva gyndy mě asi ale stejně nemine. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.8.13 12:20

@Katka044 před a po ms může být víc prokrvený čípek, proto to krvácení. Ale pokud je to moc, není nic jednodužšího, než zajít za dr a říct jí to. Poradí, c o a jak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
24.8.13 12:51

Mě se tohle párkrát stalo, ne před MS a měla jsem zánět děložního čípku. Takže je lepší zajít k dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 20:54

Problém

Zdravím
Pri sexu se do mě přítel dostane jen z části.. pak asi kolem 11 cm už to dal nejde a docela to bolí a cítím tlak až v zadečku
Nevíte někdo co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.18 20:58
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.18 21:02

@Smudlinka123
Ráda bych, ale chci zůstat furt anonymní :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.18 21:07

@Smudlinka123
Myslíte? I kdyz už je to 11cm? Někde jsem četla, že tam už se nachází čípek
Každopádně děkuji za inf :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.18 21:38

@Smudlinka123