Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám problém. Vypozorovala jsem u sebe(je mi 18let), že pár dní před a pár dní po menstruaci, krvácim po pohlavním styku. Minulý týden jsem byla na klasický prohlídce na gyndě + si nechat napsat antikoncepci. A vzhledem k tomu, že jsem se dočetla, že se to může stávat před a po menstruaci, tak jsem to na gyndě neřekla. Přesto po prohlídce, gynekoložka žádný problém neviděla, to mě uklidnilo, tak jsem to dál neřešila, ale včera znovu a menstruaci mám dostat dnes nebo zítra. Tentokrát si toho všiml i přítel a strašně se vyděsil, že mi něco udělal. Uklidnila jsem ho, že jsem zřejmě dostala krámy i já si to tentokrát myslela, ale ještě nic. Nevíte, co by to mohlo být? Nebo nemáte s tím někdo zkušenost? Další návštěva gyndy mě asi ale stejně nemine. ![]()
@Katka044 před a po ms může být víc prokrvený čípek, proto to krvácení. Ale pokud je to moc, není nic jednodužšího, než zajít za dr a říct jí to. Poradí, c o a jak..
Mě se tohle párkrát stalo, ne před MS a měla jsem zánět děložního čípku. Takže je lepší zajít k dr…
Zdravím
Pri sexu se do mě přítel dostane jen z části.. pak asi kolem 11 cm už to dal nejde a docela to bolí a cítím tlak až v zadečku
Nevíte někdo co by to mohlo být?
@Smudlinka123
Myslíte? I kdyz už je to 11cm? Někde jsem četla, že tam už se nachází čípek
Každopádně děkuji za inf ![]()